Powered by Jasper Roberts - Blog

Lovely day in Rhodos

Ännu en underbar dag här på Rhodos lider mot sitt slut. I morgon är det sista heldagen och på onsdag åker vi hem till Sverige och Umeå igen. Det råder lite blandade känslor eftersom vi har haft det så himla bra men på något vis har vi ändå börjat längta hem lite. Jag älskar verkligen att bo på hotell men ens egen säng är fantiskt den bästa i världen. Hi hi. Bjussar på några snap shots från dagen här ovan! Nu ska jag hoppa i säng så jag är pigg och kan njuta av morgondagen till fullo!
 
1 Anonym:

skriven

Ja hemma ä bäst! Även om de ä kul o åka iväg!
Trodd ni skulle va 2 veckor?.
Hoppas ni få en sista underbar dag.../linda

Svar: Ja visst är det så och det är så skönt att man liksom "inser" det när man åker iväg. :) Vi hade planer på att vara borta i två veckor men eftersom det var första gången vi åkte med lillan tog vi en vecka. :) Tusen tack! Vi skall njuta till max! :D
therez.se

2 Marie:

skriven

Härligt det ser ut! Vi kom precis hem från en solresa med vår lilla med. Hur har ni tänkt kring solskydd och solen med Juni? Hur har ni gjort? :)

Svar: Juni fick bara vara i skuggan med 50 i solskydd. När hon badade med oss hade hon solhatt och uv-dräkt. Hur gjorde ni?
therez.se

3 Stina - Mamma till Elias:

skriven

Underbara bilder :) va fotar du med för kamera?

Svar: Tack rara du! Jag har en Canon EOS650 samt ett Tamron AF SP 24-70/2,8 objektiv. :)
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »