Powered by Jasper Roberts - Blog

Thursday diary - shopping day

Bilden ovan tog älsklingen på mig vid solnedgången på Rhodos, tycker den blev så himla fin!
 
Idag har det varit fullt ös från morgon till kväll! Startade med ett besök på vårdcentralen då jag har sjukt ont i handen (har haft lite ont av och till i över 2 månader men nu har det blivit mycket värre) och fått en hård knöl som inte går att flytta på så nu har de skickat remiss för att röntga och få träffa specialist! Efter det blev det ett BVC-besök för lillan för att väga och mäta samt kolla lite utveckling. Det gick finaste fint som tur var. Tycker faktiskt att det är lite nervöst varje gång!
 
Efter det kilade jag och lillan på stan och shoppade hur mycket som helst! Främst blev det kläder till Juni som jag fyndade på halva priset och så lite nya träleksaker. Till mig själv blev det inte så mycket förutom en vinst som jag fick hämta ut på Rut & Circle från en instagramtävling! Sjukt kul! När lillan somnat ikväll påbörjar jag mission - unpacking! Sjukt tråkigt men ack så skönt när det är klart!
 
1 ANNAWII ♥:

skriven

Finaste! Miss u <3

Svar: Miss u 2! <3
therez.se

2 Camilla:

skriven

Hur gjorde ni med Juni och solen? Jag är så sjukt nojig över det nu när sommaren är här, hur skyddar man bebisen från solen samtidigt som man underviker värmeslag? Har köpt hög solskyddsfaktor, men man rekommenderas ju också ha heltäckade kläder. Tycker det verkar så varmt! (Fast just nu är det ju inga probem, med 12 grader och regn, hehe)

Svar: Juni fick bara vara i skuggan och då med 50 i solskyddsfaktor och solhatt. När vi badade med henne hade hon såklart 50 i solskydd, solhatt och en UV-dräkt och det gick jättebra! Kommer nog köra likadant här hemma om sommaren kommer. ;)
therez.se

3 camilla:

skriven

Hej!
På Tradera kände jag igen bilder på dig i en annons som jag vill mena inte är din. Jag vill bara uppmärksamma dig på det: http://www.tradera.com/item/162902/232588787/kort-randig-troja-fran-sonia-rykiel-h-m-hm-topp-m-38-40

Svar: Tack för tipset! Så trist när de inte frågar om de får använda bilderna innan eller skriver källan. :(
therez.se

4 Sanna Andersson:

skriven

hahah ja ursch, att packa upp är det allra värsta med att resa, jag drar mig för det hur länge som helt hahah

Svar: Jag brukar också alltid göra det men ikväll ska vi få besök så då kan det inte stå två stora resväskor och två handbagage framme. Ha ha!
therez.se

5 Sanna Andersson:

skriven

ha ha det är det bästa för att få det gjort, att få besök så att man är liksom tvungen att städa och ställa iordning ;)

Svar: Ellerhur! Tävlingsstäda är alltid det bästa! Man får så sjukt mycket gjort på kort tid! :D Glad midsommar! <3
therez.se

6 Sanna Andersson:

skriven

Glad midsommar ! <3

7 Ellie:

skriven

Testade dem att trycka in knölen? Jag har ett sk ganglion precis på handleden vid tumbasen och när den kom första gångerna så gjorde det sjukt ont! Kändes som att någon körde in en kniv varje gång jag böjde handleden bakåt.

Svar: Nej det gjorde dem inte eftersom jag har så ont. Jag har testat att klämma själv men det är precis som det är en extra benknöl där. Helt stenhård. Får se när jag fått remiss vad det kan vara.
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »