Powered by Jasper Roberts - Blog

Small changes for therez.se

Alltså vilket fantastiskt väder det är! Strålande sol och klarblå himmel! De fina tulpanerna jag köpte i förrgår och vädret får det att spritta i kroppen och jag känner mig så pigg just nu! Mina två hjärtan ligger och sussar så jag passade på att ta en lång och härlig dusch vilket också gjorde sitt för mitt pigga humör för dagen! Lyx! Dagens planer är att ta en promme med min lattemamma in crime, spana in H&M Home och såklart hänga på Barista och ta vår obligatoriska vaniljlatte gjord på havremjölk.  Kan ju inte vara på stan utan att ta en sådan. Ha ha.
Förresten... Inom en snar framtid kommer det ske en liten förändring här på bloggen, något som känns ganska naturligt och riktigt spännande! Tänkte därför att jag skulle fråga er innan "nylanseringen" vad ni gillar att läsa om. Vilka inlägg tycker ni är roligast att läsa. Saknar ni något? Är det för mycket av något? Kom gärna med tips och idéer! Jag är så sjukt peppad!
1 corneliaeriksson.blogg.se:

skriven

Vad spännande! Jag tycker att du har en härlig blandning på din blogg, uppskattar kanske inredningsrelaterade inlägg extra mycket. Men det beror väl mer på mitt egna intresse, hihi. Gillar även dina små kollage med fina grejer (som man alltid blir SÅHÄR sugen på att köpa).

2 Malin:

skriven

Jag gillar dessa typer av inlägg som är personliga och även tips om plagg/väskor och skor. Skulle gärna vilja se mer inredning och bilder från ert hem :)

3 Hanna Wetterqvist:

skriven

Idag är våld vanligare och vanligare i familjer och förhållanden. Idag blir man mer populär om man är smal och fit än om du har några/flera kilon för mycket på kroppen. Idag blir man sedd mer om man ser bra ut i andras ögon. Idag tror man att man blir mer populär och accepterar mer om du utför skönhetsingrepp. Idag måste man "spela spel" och "leka svår" för att få den personen du vill och för att denna ska bli intresserad och hålla intresset uppe. Håller ni med mig?

http://nouw.com/hanshen/vi-lever-i-ett-samhalle-da-tacksamhet-vi-18295555

4 JOhanna:

skriven

Gillar dina outfits och tips på svart och vita och randiga kläder (då jag älskar din stil och kan inte använda andra färger än vitt och svart i klädväg haha! men är ju så stilrent och snyggt!) Kanske lite tips om hårprodukter som du tycker är bra å så =)

5 Elin:

skriven

Jag har läst din blogg från och till under alla år. Hela tiden är det outfits och shoppingtips på kläder jag uppskattat mest, så det kan gärna bli ännu mer :) Inlägg om hår, makeup och skönhetsbehandlingar gillar jag också.

6 Jensvollen:

skriven

Men åh vad spännande :D Det ser jag framemot!
Låter som en riktigt grym morgon!
Hoppas du får en lika härlig fredag, kramar!

7 Helena:

skriven

Läser din blogg varje dag och tycker den är super :) gillar dina tips på kläder, skor , väskor, inredning mm. En bra blandning av allt!

Svar: Vad kul att höra! :D
Therez.se

8 Biggeros:

skriven

Vad spännande!@ Undrar så vad som kommer att hända÷)

Svar: Snart får ni veta! :D
Therez.se

9 Joanna:

skriven

Uppskattar blandningen, mammalivet, mode, inredning, mat& bak, svart/vitt. Vill också gärna se mer från erat hem. Du har redan en bra blandning!

Svar: Vad kul att höra! <3
Therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »