Powered by Jasper Roberts - Blog

Estée Lauder Supreme serie - Part III

Liten nyfiken tjej - Vad pysslar mamma med egentligen?
Som ni vet har jag i samarbete med Estée Lauder fått testa deras nya Supreme serie och denna gång tänkte jag berätta lite om Estée Lauder Advanced night repair som är ett serum man använder efter man tvättat ansiktet för kvällen och innan nattkrämen. Den hjälper huden att rensa cellerna från avfallsämnen under natten och på så sätt arbetar cellerna effektivt så huden återuppbyggs och stärks. Det här serumet gillade jag verkligen och är en produkt jag kommer att fortsätta med. Huden känns liksom så uppfriskad när man tagit på den och nu när jag använt hela serien under lite mer än en veckas tid känner jag verkligen skillnad! Huden har liksom fått en helt ny lyster och den känns återfuktad och len.
TIPS! På Estée Lauders facebooksida har man just nu chans att vinna ett eget Supreme-kit till ett värde av hela 2.400kr! Här hittar ni tävlingen och det är superenkelt att delta! Det vill man bara inte missa, produkterna är fantastiska!
* Inlägget är i samarbete med Estée Lauder
1 Mia:

skriven

Avfallsämnen i cellerna..?

Svar: Som har blivit under dagen från avgaser och annat dåligt som samlat sig på huden. :)
Therez.se

2 Netti:

skriven

Vad roligt att seriumet är så bra :-D

Svar: Ja det var verkligen toppen! :) Beroendeframkallande. :)
Therez.se

3 Selena:

skriven

Wow, gillar verkligen produkter från Estée! Tack för tipsen

4 antitrynkkräm:

skriven

Riktigt bra blogg! Gick in på Estée lauders facebooksida men kunde inte hitta krämen. Men ska kolla igen, tack för tipset!

Kommentera här:

Annonsera här »