Powered by Jasper Roberts - Blog

Estée Lauder Supreme serie

I samarbete med Estée Lauder fick jag hem detta maxade kit från deras nya Supreme-serie att testa. Jag hoppade högt av glädje eftersom jag älskar att testa nya skönhetsprodukter och Esteé Lauder har jag sedan tidigare bara bra saker att säga om. Först ut som jag testat är deras Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Creme och Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Eye Balm. Konsistensen på de båda krämerna (den första är en dag- och nattkräm och den andra en ögonkräm) är krämig men lätt och absorberas snabbt av huden. Jag har tyvärr inte hunnit testa dem tillräckligt många dagar för att kunna uttala mig om huden blivit mer stram men jag upplevde direkt att huden fick en finare lyster och att den känns mjuk och återfuktad hela dagen. Ska bli spännande att se och såklart att testa de övriga produkterna. Näst på tur är CC creamen!
 
Såhär står det om Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Creme:
"Kliniska tester visar att huden omgående blir smidigare, klarare och får en vackrare lyster. På endast 4 veckor såg 92% av kvinnorna en markant förbättring av hudens fasthet. Huden blev mer kompakt, smidigare och revitaliserad."
 
Måste även passa på att tipsa om en tävling på Estée Lauders facebooksida där man har chans att vinna ett eget Supreme-kit till ett värde av hela 2.400kr! Här hittar ni tävlingen och det är superenkelt att delta!
* Inlägget är i samarbete med Estée Lauder
1 Nina:

skriven

Det var inte dåligt att få testa produkterna =) Förstår att du blev glad, det hade man själv velat testa =)

Svar: :D
Therez.se

2 Jennie:

skriven

Lyxigt! :)

Svar: :D
Therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »