Powered by Jasper Roberts - Blog

Love tag bracelet

Detta underbara armband är nytt i samlingen. Två J står såklart för mina två kärlekar i livet - min älskade färstman och min fantastiska dotter. Så himla fint! Det blev även en stor Love tag till mitt andra halsband så jag kan mixmatcha med små och stora love tags.
Söndag är här och lillan ligger och sover lunch. Älsklingen är och tränar och jag passar på att sitta lite vid datorn. I veckan tänkte jag försöka ta tag i min träning också. Har hittills bara gått en massa promenader men nu ska jag köra lite mer styrkeövningar. Har investerat i en massa saker så jag kan köra här hemma och jag känner mig så pepp! Att bära runt på 7kg kärlek (Juni) påfrestar ryggen ganska mycket så nu ska jag fokusera på att bli stark och pigg! Gärna lite "nice and firm" också, det skadar inte. He he.
1 ɑ n n i k ɑ:

skriven

Så fint armband :)

Svar: Tusen tack! Är så nöjd!
Therez.se

2 Camilla:

skriven

Men eller hur?! Ryggen! Och för att inte tala om allt upp-och-ner:ande från golv till stående och tvärtom. Jag ogillar styrketräning, gillar konditionsträning mycket mer, men styrketräning är ju nodvändigt.

Har du några tips på nätbutiker som har fina bebiskläder i svart/vitt? Det är SÅ fint och stilrent, gillar inte riktigt alla färgexplosioner har jag insett (fint på andra, men man gillar ju det man gillar! :)

Svar: Ja jisses, det är nog viktigt att försöka hålla igång! Jag tycker att Lindex börjat ha en hel del fina svart/vita kläder men sedan gillar jag också Åhléns och BONDO - http://www.bondonorganics.com/
De har superfina kläder i svart/vitt! :D
Therez.se

3 Jennie:

skriven

Superfint!

Svar: Tack!
Therez.se

4 Hanna Karlsson:

skriven

Vackert armband!

Svar: Tack! :D
Therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »