Powered by Jasper Roberts - Blog

Monday diary - Longing for the sun

Måndag och ny vecka! Jag och lillan ska in till stan snart och lämna in ansökan om förlängd mammaledighet (har bestämt mig för att jag vill vara hemma 1,5 år med lilla hjärtat) och förutom det blir det nog lite shopping och kanske ta en vaniljlatte gjord på havremjölk. Har typ cravings efter en sådan då jag inte druckit någon på över en vecka. He he. Usch vilket trist väder det är btw, snöblandat regn och grådassigt. Jag och älsklingen har pratat lite om att eventuellt åka på en utlandsresa nu i vår och det hade varit så underbart, jag längtar efter sol och värme sååå mycket nu! Någon som åkt med sin bebis under 1 år och kan rekommendera något bra ställe? Vi har talat lite löst om Grekland eftersom det är ganska behaglig värme där då och ingen av oss varit dit.
Veckans planer är att komma igång med träningen, fota en massa och förhoppningsvis klämma in någon mamma- kompisdate. Tusan vad jag älskar mammaledigheten, jag njuter av varje minut. Förresten, jag typ dog i förrgår när lillan började snacka lite mer bebisspråk. Da da da da, bla bla bla, la la la. Det är magiskt att se varje framsteg i utvecklingen fast även lite skrämmande då allt går så himla fort. ♥
1 Netti:

skriven

Jag tyckte också det var härligt med mammaledighet men tyvärr går tiden alldeles för fort. Vilken snygg rosa kappa du har :-)

Svar: Ja herregud! Fattar inte att det redan gått ett halvt år! :O
Therez.se

2 Alexandra:

skriven

Ja en utlandssemester hade verkligen inte varit fel :)

Svar: Nej ellerhur! Detta hemska gråa och regniga väder gör en deprimerad! :(
Therez.se

3 Sofia :

skriven

Önskar också att jag kunde vara hemma längre med vår son men här i Tyskland är föräldrapengen inte direkt frikostig. Det avundas jag alla som får barn i Sverige!

4 ISA:

skriven

hoppas du fick din latte haha! och att veckan blir fin :)

Svar: Hi hi, tack rara du! Fick min latte idag så jag är nöjd och glad. ;)
Therez.se

5 Anna:

skriven

Ett tips är Mallorca och bo i närheten/inne i Palma. Där är ofta lite svalare än Grekland, lite kortare resa, fina stränder och en jättefin stad(inte alls så sällskapsresan-charter som det har rykte om sig att vara...). Det är dessutom civiliserat så det är lätt att få tag i vanlig mat och affärer som passar en barnfamilj. Hyfsat billigt och väldigt trevligt och god mat. Åk dock inte för sent på våren då det kan bli för varmt för lillan, men det blir det ju överallt runt medelhavet.... Lycka till!

Svar: Tusen tack för tipset! :)
Therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »