Powered by Jasper Roberts - Blog

New shades

Har utökat min solglasögonsamling med två snyggingar från Le Specs hos Sealoe.se! Jag verkligen älskar mina RayBan Wayfarer som jag har i stort sett varje dag men ibland kan det vara lite roligt att varva med några andra par också! Har redan använt dessa flera gånger och de kommer självklart att åka med på resan! Bara 19 dagar kvar nu, yey!
 
Idag har jag och lillan varit på H&M VIP-shopping med våra fina vänner. Hade hoppats på att hitta något fint och somrigt till mig men icket! Hittade bara saker till Juni och ett par badshorts till älsklingen. Well well, får hoppas att jag lyckas rota fram något fint i garderoben till resan. Tsss! Annars då? Well, jag är inne i en sådan där jobbig tänkar-period igen som gett mig en till idé som jag inte kan sluta tänka på, alltså jag måste tusan snart ta och göra verklighet av någon av alla mina idéer! Well well, vi får se hur modig jag är! För det hela hänger som vanligt på det! En spark i baken är precis vad jag skulle behöva!
 
1 Sus:

skriven

Coola! ;D

2 Diana D (La Madre):

skriven

Grymt fin blogg och härliga solglasögon. Jag är en sucker for Rayban men dom där var också jättefina.

VIP shopping, shit, jag håller mig borta, vågar inte ens gå, har liksom inte en spärr, jag kör bara på. :D

/ http://lamadre.vimedbarn.se/tavling-vinn-en-gomma-by-malaco/

3 Netti:

skriven

åh vilka läckra solglasögon :-D

4 Nina:

skriven

Vad spännande att du har en hel del idéer som du vill förverkliga. Det är bara köra på, för man ångrar mer det man inte har gjort. Måste våga chansa för att vinna =)

Svar: Ja det är så sant så sant! Får se om jag vågar helt enkelt. Hi hi!
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »