Powered by Jasper Roberts - Blog

An ordinary day

Grått, kallt och regningt. Fy tusan så sjukt tråkigt väder det är här i Umeå. Ligger just nu i sängen och bredvid mig ligger en pigg bebis och pratar och snörvlar. Lillan har blivit jättesnorig och kan inte sova pga det. Har försökt att palla upp huvudändan till hennes spjälsäng och använt den där hemska nässugen utan framgång. Lilla hjärtat. ♥ Risken finns att det blir en lång natt. He he. Är dock glad att hon inte är sämre. Ingen feber eller så utan bara en snorig piggelin.
 
Morgondagens planer är eventuellt att hänga med min lattemamma in crime och hennes lilla kille om Juni är pigg. Håller tummarna! Här ovan kommer två bilder från en av våra många lunchdater på stan. Hi hi. Vaniljlatte gjord på havremjölk och kycklingsallad är favvisarna. Hade inte suttit fel i morgon. 
 
1 Ika:

skriven

Mysigt det ser ut!

2 ɑ n n i k ɑ:

skriven

Gott!

3 emelie:

skriven

Hej ! Ett jätte bra tips på en snorig bebis är 1, att skiva lök i en skål med vatten i sovrummet där hon sover öppnar upp allt så de kan sova/andas lugnt, 2, är att droppa 1-2 droppar bröst mjölk i näsan på dem de hjälper också jätte bra!

Skonsamma för bebis men hjälpte mig jätte mycket med min lilla:)

Svar: Tusen tack för tipsen! Har testat bröstmjölk och det blir nyskalas av dess like. :) Det är dock bättre idag med lillan men det där med löken skall jag absolut komma ihåg till nästa gång!
therez.se

4 Alice:

skriven

Åh vad god salladen såg ut att vara!

Svar: Den är sjukt god! :D
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »