Powered by Jasper Roberts - Blog

Tipi

Juni´s mormor är så himla duktig på allt vad pyssel innebär. För ett tag sedan visade jag henne mina pinterestbilder och berättade att jag så gärna skule vilja ha en liten tipi till Juni. Jag minns ju själv hur otroligt roligt det var med små kojjor och kryp-in när man var liten och en sådan skulle ju vara perfekt! När vi sågs sist så hade hon knåpat ihop en som vi fick sätta upp direkt här hemma. Den är så himla fin! Den är dessutom i bra storlek och man kan vika ut en till sida sedan när det skall lekas så blir den ännu större.
 
Jag ser verkligen fram emot att få läsa sagor och mysa med lillan i denna lilla hörna! Vill man plocka bort den för att sedan ställa fram igen så tar den i stort sett ingen plats! Så praktiskt! Just nu tycker jag det är en rätt mysig inredningsdetalj i vardagsrummet och där får den nog stå till Juni flyttar in på sitt eget rum.
 
1 Angelica:

skriven

Alltså Mariana!! Så jäkla duktig! Jerrys kommentar när jag visade han var "Vilken fantastisk mormor". 😊👌🏼

Svar: Naaw! :)
therez.se

2 Sanna Andersson:

skriven

otroligt vackert !!

Svar: Tack rara du! Är så nöjd! <3
therez.se

3 FrökenTV, bloggen om tv och film:

skriven

mysigt

4 FrökenTV, bloggen om tv och film:

skriven

mysigt

Svar: :)
therez.se

5 meijah:

skriven

Så himla fin! Exakt ett sådant skulle jag vilja sy till min lilla! Snälla snälla, kan du inte be Juni's mormor om beskrivning på mått på tyget och tältpinnarna och vart hon köpt dem? God Jul! <3

Kommentera här:

Annonsera här »