Powered by Jasper Roberts - Blog

Giveaway - Sealoe.se

Dags att kicka igång min adventskalender och vi firar att det är första advent med en tävling i samarbete med fantastiska Sealoe.se! Nytt detta år är att jag samtidigt som jag har adventskalender här i bloggen har jag det även på instagram vilket gör att ni har dubbel chans att vinna genom att delta på båda ställen! Hur bra!? För att delta här i bloggen skall du:
 
  • Besök Sealoe.se och välj ut ditt favoritprint i storlek 30*40 eller 50*70cm eller varför inte en snygg trendy tray, notebook, deras underbara doftljus eller to go mugg?
  • Lämna en kommentar här nedan med länk till produkten du önskar vinna tillsammans med en kort motivering varför just du skall vinna och glöm inte att lämna din mailadress i fältet för detta (endast synligt för mig)
 
Glöm heller inte att jag samtidigt som denna även har en tävling som pågår på min instagram @therez.se där ni kan vara med och delta en gång till! Det är två olika tävlingar med två olika vinster vilket gör att ni kan öka era chanser att vinna genom att delta i båda tävlingarna! Hur bra är inte det!? Och rent teoretiskt kan man ju faktiskt ha sådan tur att man vinner dem båda och får två vinster!
 
Tävlingen avslutas söndag den 6 december klockan 23.59. Vinnaren koras och presenteras i ett eget inlägg dagen efter julafton. Lycka till!
 
1 Linn aronsson:

skriven

http://sealoe.se/prints/photo-prints-1/bang-bang-silver.html dennna har jag länge haft ett gott öga till och den hade varit alldels perfekt i vårt vardagsrum som behöver piffas till.

2 My Thulin:

skriven

http://sealoe.se/prints/all-our-prints/the-coffee-guide.html

Skulle passa ovanför min kaffemaskin helt perfekt! :) hoppas på tur kram!

3 Frida andersson:

skriven

Med två fullständigt sjövillda tvillingar i hemmet har det dessvärre gått sönder både det ena och de andra när de lämnats obevakade för någon minut. I förra veckan gick mitt lyxiga doftljus i backen så ett nytt hade gärna fått flytta hem till mig.
http://sealoe.se/prints/lover-s-neck-scented-candle.html

4 alexandra:

skriven

http://sealoe.se/prints/new-prints-2016/the-world.html

Den här postern har jag kastat längtansfulla blickar på i en evighet känns det som då de hade passat perfekt i vardagsrummet, men tyvärr har plånboken protesterat lite när jag velat köpa det, så det hade därför varit en perfekt julklapp :)

5 regina:

skriven

http://sealoe.se/prints/new-prints-2016/le-love-gold-noir.html
Skulle passa fint i sovrummet på min svarta fondvägg.

6 Brownsugar:

skriven

Åh vilken underbar tävling! Jag har länge suktat efter det här printet från Sealoe. Det hade gjort sig sååå bra i min lilla lägenhet. http://sealoe.se/shop-home-decor/home-of-coco.html

Puss & Kram!

7 Lis Mari:

skriven

Underbart! Jag skulle vilja vinna den här Trendy Tray:

http://sealoe.se/shop-home-decor/trendy-trays/trendy-tray-today.html

Den får mig att tänka på Sophia Loren (kanske världens vackraste aktris) i filmen med samma namn. Jag borde vinna för att jag har flyttat till en lägenhet i min hemstad och har inte haft möjlighet att boa, eftersom allt tvingats lägga på de ofrånkomliga dubbla hyrorna som kom i samband med flytten. Och alla förtjänar ett hem att kalla HEMMA!

8 Anneli:

skriven

http://sealoe.se/shop-home-decor/trendy-trays/trendy-tray-today.html skulle göra mig glad varje frukoststund.

9 Karin:

skriven

http://sealoe.se/prints/new-prints-2016/i-need-you.html

Detta print skulle jag önska mig att vinna =) Har fått en liten dotter i år och de är mitt livs lycka såklart, man blir så tacksam och ödmjuk inför livet. I need you skulle helt enkelt vara för henne och min älskade sambo på väggen i vårt hem!

10 Kajsa:

skriven

http://sealoe.se/prints/all-our-prints/inhale-exhale-gold.html

Skulle välja detta print för att påminnas om att stanna upp och andas. I en stressig vardag med jobb och familj är det viktigt att kunna stanna upp ibland. Lättare sagt än gjort :D

11 Jessica:

skriven

http://sealoe.se/shop-home-decor/trendy-trays/trendy-tray-today.html

Jag skulle vilja vinna denna brickan då jag nyss flyttat till lägenhet och inte har hunnit fått i ordning allt. En sån här fin bricka skulle passa så bra på helgen till frukosten då jag gärna äter frukost framför tvn!

12 Anna87Sandgren@hotmail.com:

skriven

http://sealoe.se/shop-home-decor/things-i-love.html Denna fina tavla skulle vara pricken över i:et i mitt sovrum, listan skulle kunna vara skriven av mig. Så med lire tur så kanske den pryder min vägg inom kort!

13 Lisa:

skriven

Som kaffegalning väljer jag självklart den supersnygga termosmuggen. Med en sådan på jobbet skulle jag spara mycket tid på att inte behöva springa till kaffemaskinen i tid och otid för att fylla på med varmt och fräscht kaffe.

När man dessutom sitter på jobbet och undrar varför man egentligen jobbar och sliter passar det ju bra med: "I just want a Birkin".

http://sealoe.se/shop-design-items/new-designs/take-away-cup.html

14 Anonym:

skriven

Doftljuset lovers neck skulle passa perfekt i mitt rum där det nu bor en illaluktande men ack så mysig kattunge som sover mellan mig och min pojkvän, på min lovers neck :-)

/Julia (Julia-V-dif@hotmail.com)

15 Anonym:

skriven

Efter en lång och ljuvlig mammaledighet är jag nu tillbaka på kontoret. http://sealoe.se/shop-design-items/new-designs/take-away-cup.html. Då jag pendlar är min take-away mugg min bästa vän på morgonen och en påminnelse om "inhale exhale" har aldrig skadat någon i mitt yrke. Hihi

16 Pauline:

skriven

http://sealoe.se/shop-home-decor/more-issues.html

Den här passar klockrent in på mitt liv, skrattade rätt ut när jag såg det! Jag tror att om den hängde på väggen här hemma skulle jag bli påmind om att inte stressa ihjäl mig utan le och skratta lite oftare åt eländet istället :D

17 Malin Gustafsson:

skriven

Åh, denna snygga, underbara och stilrena bricka
får mitt inredningshjärta att ticka, tänk om jag turen kan pricka att denna vinna då blir jag en lycklig kvinna! :)

http://sealoe.se/shop-home-decor/trendy-trays/trendy-tray-i-swear-on-my-chanel.html

Hoppas så på tur.

18 Malin:

skriven

Min favorit är denna bricka: http://sealoe.se/shop-home-decor/trendy-trays/trendy-tray-bon-appetit.html

Jag vill vinna för att den skulle passa superbra i min allra första egna lägenhet! Att flytta hemifrån är ju inte direkt billigt, speciellt inte som universitetsstudent i Stockholm, så all hjälp skulle vara super! En bricka bara måste man ha och när den är såhär fin och passar bra in på min stil så kan man ju inte låta bli att drömma och hoppas att den blir min!

19 Benita :

skriven

Saloe.se
Läser din blogg varje dag och har blivit inspirerad av din inredning. Har flyttat till en ny bostad ochsvu fick börja om från början. Tavlan obsesion med guld text 50×70 skulle vara pricken över i och den har jag tittat på varje dag sen jag såg hemma hos dig, men har inte haft rådgivning att klicka hem den. Även om jag inte vinner så vill jag att du ska försätta med det du gör och försätta inspirera oss andra.

20 Maria Lindell-Quelhas:

skriven

http://sealoe.se/prints/new-prints-2016/the-world-noir.html

Jag behövde inte leta länge på sidan för att falla över denna tavla och bli alldeles förälskad. Vanligtvis brukar jag inte delta i tävlingar men denna tavla inspirerade mig ändå in till själen. Den fick mig att finna denna dikt som lyder:
"När detta lilla barn nu välkomnas till världen har jag en särskild önskan att skicka med på färden- jag önskar att du får ett helt fantastiskt liv, att där finns kärlek som ger dig kraft i varje kliv... Att ditt sinne ska bevaras rent och öppet såsom nu, att du alltid är tillfreds med att just du är du. "
Min son är min inspiration för allt gott i världen och han är hela min värld <3 (Maria.lindell-quelhas@hotmail.com)

21 Benita:

skriven

Hej Therez.
Jag börjar med att tacka dig för din blogg vilken jag följer dagligen. Har blivit inspirerad av dig så många gånger så nu är min hem inrett i svart och vitt tack vare dig och jag älskar det. Jag har länge suktat efter tavlan OBSESION med guldtext 50x70, har inte haft råd att klicka hem den, men det skulle vara pricken över i på mina tomma väggar. Önskar dig all lycka i världen och fortsätt med det du gör. Tack.

22 Linda R:

skriven

Motivation att laga mat!
http://sealoe.se/prints/all-our-prints/what-s-cooking-good-looking.html

23 Anonym:

skriven

http://sealoe.se/shop-home-decor/inhale-exhale.html Detta print skulle jag vilja ha! Har velat ha ett fint print och hade varit jättekul att vinna! Den lilla storleken hade blivit perfekt! juliak1997@hotmail.com
Tack för en fin blogg!

24 Sara:

skriven

http://sealoe.se/shop-design-items/new-designs/you-mean-the-world-to-me.html

Du vet när man flyttar till ett nytt ställe, och man ska göra hemmet personligt och unikt och få var sak att hitta sin plats - det är inte så himla lätt alltid. Man flyttar runt på tavlor och "garnityr" som min sambo kallar det - men vissa saker passar inte riktigt in och jag skulle mer än gärna byta ut något av det gamla till något nytt istället! Det här printet skulle vara perfekt - eftersom jag delar lägenheten med de som är hela min värld, min blivande man och vår dotter.

25 Malin Svensk Björck :

skriven

Jag skulle vilja ha denna snygga bricka : http://sealoe.se/shop-home-decor/trendy-trays/trendy-tray-ma-maison-est-mon-chateau.html

Älskar texten för för mig som handikappad och kroniskt sjuk så är verkligen mitt hem mitt slott. Det ska få mig att trivas med att behöva vara hemma mesta delen av tiden.
Denna skulle få stå i vardagsrummet och även användas flitigt :)
Ha en fin dag!
Mvh
Malin Svensk Björck

26 emma:

skriven

http://sealoe.se/shop-by-category/shop-all-our-prints/things-i-love.html denna vill jag vinna.
Dels för att allt stämmer in på mig (alla kommer tro att jag skrivit den själv) och för att den skulle passa perfekt i mitt nyrenoverade sovrum.
Håller tummarna!

/Emma Persson

27 Sanna Andersson:

skriven

http://sealoe.se/shop-home-decor/pillows/i-swear-on-my-chanel-noir-pillow.html

28 Gina:

skriven

Jag skulle gärna vilja vinna denna:
http://sealoe.se/shop-home-decor/inhale-exhale.html
Den skulle göra mitt yogarum (/gästrum/alltiallorum) komplett :) den känns som den perfekta tavlan i just rummet där jag brukar yoga :)

29 tanja slawik:

skriven

http://sealoe.se/shop-by-category/shop-all-our-prints/nothing-better-home-is-wherever-i-m-with-you.html
50*70

om man inte får välja den på länken ovan så önskar jag vinna
http://sealoe.se/prints/all-our-prints/the-coffee-guide.html
50*70

Barn, Flytt och Bröllop.
Inte många slantar över till att piffa i hemmet.
Hade varit en härlig julklapp till mig själv att vinna =) .
det förtjänar jag minsann. Mkt jobb och mkt slit denna höst.
Att vinna ett snyggt print att hänga på väggen gör vardagen mkt roligare!

Önskar dig en mysig 2: advent i morgon.
Kram Tanja <3

30 Em:

skriven

Eftersom vi snart ska flytta från hyresrätt till hus (där allting är vitt), skulle denna poster sätta lite färg på väggarna men samtidigt hålla det stilrent.
vi skulle gärna vilja ha världskartan.

http://sealoe.se/prints/new-prints-2016/the-world.html

31 Helena i Uppsala:

skriven

http://sealoe.se/shop-home-decor/trendy-trays/trendy-tray-today.html
Till brorsonen i julklapp. Varför ska det vara så svårt att välja presenter till män?

32 Emma:

skriven

Åh jag fullkomligt älskar Trendy Tray "Girl's Night Out". Hade varit perfekt att servera drinkar på under förfesten.

Kommentera här:

Annonsera här »