Powered by Jasper Roberts - Blog

Me and mini me

Idag blev det en tidig morgon för mig och Juni då lekdate med min barndomsvän och hennes son var planerad på Busplaneten. Juni verkligen älskade det och njöt av varje sekund. Måste ju erkänna att även mamman tyckte det var kul. Ha ha! Efter bus åkte vi in till stan och shoppade lite julgranspynt (brukar köpa något fint varje år och favoritbutiken för det är Mia´s Lustgård här i Umeå). Handlade även några julklappar och beställde med sushi till middag och åkte sedan hem.
 
Alltså denna mini-människa! Jag kan komma på mig själv ibland att jag sitter och tittar på henne med världens leende och tänker hur lyckligt lottad jag är. Hon är så himla underbar på alla vis! Hjärtat smälter tusen gånger om dagen när hon spontant kan komma fram och ge mig en stor kram eller skall pussas. ♥ Min älskade lilla Juni!
 
I morgon skall jag jobba på med en kommande adventskalender till bloggen! Har ju haft ett år ledigt från den men i år tänkte jag ta tag i den igen! Och som vanligt kommer jag bara ha tävlingar varje advent istället för varje dag. Vill inte att bloggen skall svämma över med en massa tävlingsinlägg men några är kul!
 
1 Jennie:

skriven

Vilken söt bild!

Kommentera här:

Annonsera här »