Powered by Jasper Roberts - Blog

Tuesday diary - Busy

De senaste dagarna har varit så fullspäckade att jag inte hunnit med bloggen och skall jag vara ärlig så har jag även varit lite inspirationslös pga av det gråa vädret. Hatar att jag är så himla lättpåverkad av vädret och blir lätt deppig och orkeslös. I morgon har jag ett litet jobbmöte och efter det mysa och busa med lilla hjärtat. Hoppas även hinna med lite fotning om det inte är mörkt hela dagen. Både en outfit och shoppingen från Stockholm kanske! Btw så blev jag allt lite besviken att Ladurée inte fanns kvar men vi hittade macarons på NK som var smarriga också. Karamell med havssalt är min favorit utan tvekan!
 
Här ovan kommer en lite detaljbild från en outfit jag bar förra veckan. Älskar min lilla väska från Michael Kors och den är lika snygg med axelremmen eller som jag har den där utan! Kul när man kan variera sig lite genom att plocka bort remmen eller ha den på!
 
1 ISA:

skriven

inspirationen kommer och går, den är nog snart tillbaka! ingen press tills dess fino <3

Svar: Tack fina du! <3
therez.se

2 MADDISENJ.SE:

skriven

Jag tappar också lätt inspirationen när det är grått och trist ute tyvärr, men förhoppningsvis är det tillfälligt :D Snygg detaljbild iaf snygging!!

Svar: Usch det är så himla jobbigt! Men nu är det i alla fall ljust ute om så även för att det är snö men lite bättre blev det i alla fall mot grått och regnigt. ;)
therez.se

3 Sanna Andersson:

skriven

jag älskar den där väskan,har den fast med gulddetaljer, skulle hellre vilja ha den med silver men har inte hittat någon =(

Svar: Blev så glad när jag sprang på den med silverdetaljer i London. Efter det har jag aldrig sett den i silver igen förutom med grått skinn på väskan som Wakakuu hade för ett tag sedan. :)
therez.se

4 Sanna Andersson:

skriven

ja jag förstår det, den är galet fin !
Älskar svart med silverdetaljer <3

Svar: Samma här! Kan inte få nog av det! :)
therez.se

5 Nina:

skriven

Whaaaat, har Laudrée "försvunnit"?!?!?! Petit France på Kungsholmen var bra för ett gäng år sen om du har vägarna förbi där nästa gång du är i Sthlm ...

Svar: Ja jag blev så paff när vi sprang där på gatan upp och ner utan att hitta det. Sedan kollade vi på deras FB-sida och då stod det "på återseende" eller något liknande. :( Tack för tipset! Skall absolut spana in det nästa gång!
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »