Powered by Jasper Roberts - Blog

Wednesday - vs shopping

Onsdag redan och snart helg igen! Det ser vi verkligen fram emot, tänk att det är första advent! Dags att pynta och göra mysigt här hemma med andra ord! Måste köpa hem lite pepparkakor, glögg och långa ljus till adventsstaken. Och för att inte glömma! Min adventskalender startar ju på söndag också! Så spännande! Startar med en riktig pangtävling ni bara inte får missa!
 
Här ovan är lite av shoppingen jag gjorde på Victoria´s secret när jag var i Stockholm. Passade på att handla lite underkläder och skönhetsprodukter och dessa är jag nog mest nöjd med! De turkosa med silverglitter är från en limited edition serie och doftar ljuvligt! Läppbalsamet smakar mint och ger en sådär där härlig svalkande och friskt känsla på läpparna!
1 Joanna:

skriven

Känner så igen känslan, ångesten över julen. Att inte räcka till sedan föräldrar splittras och syskon flyttar osv. I år ska vi för första gången fira bara jag, min man och våra tre barn. Längtar så. Ingen press, ingen stress. Bara mysigt! Släkt och vänner träffar vi gärna innan och efter jul. Men just på julafton ska vi bara njuta av tid med barnen.

Kommentera här:

Annonsera här »