Powered by Jasper Roberts - Blog

OGX - coconut milk

OGX Coconut milk | nu 219kr (238kr)
 
Det är dags att skaffa lite nytt shampoo och balsam för min del och jag läste någonstans om detta märket och blev lite sugen. Speciellt också när det är kokosmjölk i den! Måste dofta ljuvligt! Såg att man kunde köpa båda på kampanj här och jag tror faktiskt jag skall slå till. Har någon testat? Vad tyckte ni?
 
1 Anna:

skriven

Jag har haft de där och älskade kokosdoften, de var också väldigt bra för mitt hår. Nu växlar jag mellan den gula lemon highlights och argan oil varianten. Tycker väldigt mycket om OGX och tycker definitivt du borde prova!

Svar: Åh vad kul att höra! Hoppas det passar lika bra för mitt hår också! :D
therez.se

2 ANNAWII ♥:

skriven

Jag är också sååååå sugen!

3 ALEXANDRA:

skriven

OGX är riktigt bra och kokosvarianten är grym för mitt hår! Kör!

Svar: Åh vad härligt att höra! Måste slå till och testa! :D
therez.se

4 Maja:

skriven

Kokos är så bra för håret! Det är extremt vårdande och mjukgörande. Bra tips. Jag tackar och bockar.

Förresten. Jag har ett skitbra tips till dig!
Om man som jag, är tokig i märkesvaror och kvalitet, finns det en undersökningssite, där man gör undersökningar som man får betalt för i form av poäng som man sedan kan shoppa för. Allt från Kay Boyesen till KitchenAid produkter finns. Perfekt för såna som mig som inte riktigt har råd att köpa sånt annars. Prylarna man plockar ut blir alltså helt gratis! Jag hittade länken här. Där står all info man behöver veta. http://goo.gl/BepLJk

5 Josefin :

skriven

Maja:
Tror du verkligen att nån missat att du får poäng om man klickar på länken? Har sett dig i fler bloggar där du försöker samma.

Kommentera här:

Annonsera här »