Powered by Jasper Roberts - Blog

Wednesday and a little sneak

Dagens planer var att ta tag i lite fotning här hemma mellan varven men det får bli en annan dag då vår älskade lilla Juni blivit superförkyld. Istället har jag suttit och myst med henne under en filt i soffan mest hela dagen. ♥ Inte mig emot men jisses vad jobbigt det är att se sitt barn inte må bra. Snorig som sjutton och knappt någon röst, önskar verkligen att jag kunde trolla bort det dåliga. Själv har jag mått väldigt bra idag och ingen tillstymmelse till migrän, hoppas det förblir så nu. Har nästan fått lite skräck att vara med om samma hemska migränanfall som jag hade igår, det vill jag ALDRIG vara med om igen!
 
Bjussar på en liten sneak peek på en outfit jag bar för någon dag sedan. Svart och vitt som är min melodi och min favoritväska från Alexander Wang. De utsvängda byxorna från Gina Tricot är också en favorit och jag måste bara försöka få tag i ett par till! Hela outfiten kommer senare.
 
1 Diana:

skriven

åh synd att du inte kunde fota nått men låter ändå så mysigt att bara vara tillsammans och mysa. Man liksom tvingas ner i varv och ner i mysläge. :D

Hoppas hon snart mår bättre, krya på

Kommentera här:

Annonsera här »