Powered by Jasper Roberts - Blog

Mini me autumn shoes

Lillans höstskor ser ni här ovan! Båda gjorda i skinn och det ena paret är fodrat med mjukt och gosigt fluff. Det översta paret kommer från Din Sko och det nedersta från Kavat. Hade köpt ännu ett par från Kavat med zebraprint innan sommaren men dessvärre verkar det som att Juni har världens minifötter så de får snällt stå kvar i garderoben. Men dessa två par fungerar i allafall med tjockare sockar i. De är ju så söta att man nästan smäller av - miniformat. ♥
 
1 MADDISENJ.SE:

skriven

Vilka fina

Svar: Tack! 😊
therez.se

2 ISA:

skriven

haha men så söta! gillar allt som är smått och gulligt ;)

3 Sofia:

skriven

Så fina!!

4 Johanna Sofia :

skriven

Superfina! Vilken skostorlek har Juni nu? Min tjej, snart 14 månader, har fortfarande 19 på sina skor, vinterskorna från Kavat är i storlek 21. Finns en risk att det krävs mer än ett par tjockstrumpor i för att fylla ut :) Får nog bli ytterligare ett köp!

Svar: Juni är 13 månader och hennes bebisskor som är 16-17 är perfekt. Men de svarta från Kavat här ovan är storlek 19 och de fungerar ju med tjocka sockar eftersom man kan knyta åt dem. :) Tycker det är så synd att det inte finns "bra" skor i mindre storlekar utan bara bebisskor med mjuka sulor. Dessa är de ända lite höstigare som jag hittat i minsta storlek 19 med rejäl sula.
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »