Powered by Jasper Roberts - Blog

Wednesday diary

Vilken härlig dag det varit idag men nu ikväll är det faktiskt riktigt kallt ute, hösten är på intågande så det gäller att passa på att njuta om dagarna med andra ord. Lillan är lite hängig efter 1-års vaccinationen så hon somnade snabbt ikväll efter ett bad. Nu sitter jag och försöker jobba lite ikapp med blogg och mailbox och annat innan jag tänkte mysa ner mig i soffan lite. I morgon är det fullt ös igen och i helgen tror jag faktiskt att jag och älsklingen skall göra klart i sovrummet! Alltså slipa golvet och lacka det med vit pigment! Åh vad bra det kommer bli! Här ovan kommer en liten sneak på dagens outfit. Nya fina lace up ballerinas härifrån!
 
1 Milla:

skriven

Söta ballerinas

2 Milla:

skriven

Söta ballerinas

Svar: Tack rara du! Är så nöjd med dem! :)
therez.se

3 Jennie:

skriven

Villa fina ballerinas!

4 Lennart:

skriven

Outftit? Förlåt men jag kan inte bara hjälpa det. Tänker på min svensklärare på gymnasiet, han sa alltid att det heter i dag, i morgon osv, inte idag, imorgon. I är ett eget ord. Fast det var ju så länge sen, 1985. Vi kan inte prata svenska här längre i landet. Man muss englisien sprechen numera här i landet. Förlåt min tyska är väldigt dålig, fast jag åker dit flera gånger varje år. Mina vänner i Tyskland tycker inte om amerikaliselsen som händer där heller. Alla engelska ord som kommer dit. Det engelska språket stämmer inte alls med deras. Och jag håller med. Fast engelskan är lättare än tyskan.
Kan även prata franska, jag gillar andra språk också. Språk är mitt stora intresse.
Jag försöker alltid prata tyska när jag är i Tyskland. Har fått höra att min accent är underlig. Många frågar om jag är från Österrike. Får ta det sen.
Istället för outfit, kan man inte bara säga klädsel? På vanlig svenska. Alltså.
Härliga ben... Mumma

Kommentera här:

Annonsera här »