Powered by Jasper Roberts - Blog

Babyshower

Photo: Annawii
 
Det finns inga ord för hur jag känner för gårdagen! Den var magisk på alla sätt! Vilka otroligt fina vänner och familj jag har. Blir alldeles tårögd när jag tänker på det! Jag har aldrig i hela mitt liv blivit så överraskad som jag faktiskt blev då! Jag anade verkligen ingenting! Dagen började med att jag kände mig så stressad eftersom vi skulle fota familjebilder och jag skrev till Anna om vi inte kunde ta det lite tidigare för att Juni skulle iväg och leka med sina  kusiner, men hon svarade inte. Efter ett långt tag gjorde hon det och undrade om vi inte kunde ta det senare för hon mådde så dåligt. Jag ska inte sticka under stolen med att jag både blev ledsen och besviken, ni vet alla dessa gravidhormoner gör att man blir ett monster och allt som går emot en det minsta lilla blir större än universum och dessutom är Anna en sådan person precis som mig som när man lovat något sådant inte skjuter upp det utan även om man känner sig krasslig eller är stressad så hjälper man till. Ha ha. Att jag dessutom haft världens sämsta dag innan gjorde ju inte saken bättre, speciellt när jag var ganska pigg igår och ville ta tillvara på det inför fotograferingen.
 
Fattar inte hur älsklingen stod ut med mig igår, jag FATTAR DET INTE! Han var verkligen en klippa! ♥ Han fick mig ändå att vara hyffsat lugn även om några utbrott skedde. Vi tog oss i alla fall iväg till min syster för att lämna Juni hos sina kusiner och jag går in i huset med bestämda steg med alla saker och möts av min syster som ser lite för glad ut men jag var i ett sådant gravidmonstermode att jag inte förstog alls vad som var på G. Hon frågade hur det var och jag brast ut - Åhhh Anna skulle fota oss men hon är dålig, buhuuuuu! Plötsligt öppnas dörren till vardagsrummet och där står alla! Jag bara gapar, fattar INGENTING! Verkligen ingenting. Jag står nog och gapar i 2 minuter till min systerdotter kommer fram med en bricka med bål och ett kort där det står Välkommen till Therez Babyshower! Baaaah, mina tårar sprutar och jag finner inga ord. Alltså! Fina fina fina människor! Jag börjar gråta nu när jag skriver detta för alltså det hade inte kunnat komma med lägligt än vad det gjorde! Detta var PRECIS vad jag behövde! Resten av dagen blev jag bortskämd med frukt, godsaker, tårta, cupcakes, snittar, ost och kex, helt fantastiska presenter och massor med mysigt prat och pepp! Och alltså vilket jobb alla lagt ner! Allt gick i svart,vitt och en liten hint av blått. Det var så snyggt och så jag! Blev helt mållör av alla små detaljer som fanns överallt! Från små bebisar i bålen till små nappar och nappflaskor, dekorationer, ballonger och pompoms.
 
Jag är så TACKSAM! Tack alla ni som varit inblandade i detta! Både ni som var där och ni som inte hade möjlighet att komma! Ni är FANTASTISKA! ♥ Detta har gett mig så mycket energi att de sista tunga veckorna inte känns så tunga längre.
 
1 Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!:

skriven

så mysigt

Svar: :)
therez.se

2 Engsir:

skriven

Åh vad härligt :)

Svar: :)
therez.se

3 Kristina Grahn :

skriven

Jag blir också tårögd av att läsa! Så fint 💕

Svar: <3
therez.se

4 Nina:

skriven

Wow, det var inte dåligt =) Vad snyggt dom hade gjort det!

Svar: Ja visst hade dem! Jag finner inga ord! <3
therez.se

5 ISA:

skriven

vilken supermysig grej de styrt upp då! tänk vad fina vänner är <3

Svar: Ja herregud, jag gråter bara jag ser bilderna nu. <3
therez.se

6 Sanna:

skriven

Va härligt :D

Svar: :)
therez.se

7 Hanna Karlsson:

skriven

Så himla fint gjort av dina vänner och familj!

Svar: Ja visst var det! Är så himla tacksam! <3
therez.se

8 Paulina:

skriven

Åh, ser helt fantastiskt ut! :)

Svar: <3
therez.se

9 carolin:

skriven

Va kul! :D Önskar faktiskt att mina vänner/familj hade fixad en sån till mig när jag var gravid xD

Svar: <3
therez.se

10 Jenny:

skriven

Otroligt vilka fina bilder! Och vad mysigt med en babyshower! ^^

Svar: <3
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »