Powered by Jasper Roberts - Blog

FRIYAY - Som jag längtat

Äntligen fredag! Så himla underbart! Älsklingen har precis jobbat sin sista natt för den här gången vilket innebär en massa familjemys och dessutom lite sovmorgon för mig ibland också. Lovely! Dagens planer är inte så många men ikväll blir det soffmys och film. ♥ Så behövligt! Måste nog åka och storhandla lite och då skall det köpas ostbågar och choklad till mig, hi hi. I morgon går vi in i vecka 36 btw, oj så nära det börjar vara nu! Undrar när han kommer!? Innan vårt datum, på datumet eller efter? Tycker det är lika jobbigt denna gång att inte veta, jag som gillar att ha kontroll och planera. Ha ha!
 
Igår var vi föresten och åt på mitt nya favoritställe här i Umeå - SEN street kitchen som finns på AVION shoppingcenter. Vi beställde in en Ayam Laksa och Goma chicken som är våra favoriter just nu tillsammans med dumplingsen. Så sjukt gott! Skulle nästan vilja ha det idag också eller sushi... Får se om jag lyckas övertala mannen här hemma när han vaknar. Hi hi.
 
1 rememberthiis.blogg.se:

skriven

Ser gott ut :D

2 Veronica:

skriven

Jag gillar också att ha koll och planera, är i vecka 38 och hade gärna velat veta när bebisen har bestämt sig för att komma, haha :)

Svar: Hi hi, jaaa herregud! Skönt med ett datum och tid liksom, HA HA HA!
therez.se

3 Veronica Möller:

skriven

Vilken fin blogg du har och så intressant. En blogg jag absolut kommer fortsätta läsa. :) Kraam

Svar: Men åh, tack rara du! <3
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »