Powered by Jasper Roberts - Blog

Saturday diary - The healthy box

Usch vilken dag det varit idag. Faktiskt en av de sämsta dagarna på länge rent kroppsmässigt. Jag har verkligen fått kämpa mig igenom dagen för att vara någotsånär trevlig men strax efter 15 så gick det bara inte och jag däckade i sängen. Fötter och anklar var så svullna och jag hade så ont i kroppen att jag bara ville försvinna. Vaknade strax innan 18.00 av att älsklingen gjort middag åt mig. ♥ Nu ikväll mår jag lite bättre och svullnaden har lagt sig lite. Är i vecka 36 nu så inte allt för länge kvar, men alltså jag hoppas verkligen att det inte blir så många fler sådana här dagar. Det kommer ta knäcken på mig. Förlåt för värsta negativa inlägget men förhoppningsvis är det en bättre dag i morgon! Är det fler gravida här? Hur länge har ni kvar och hur mår ni? Önskar alla en fin kväll och hoppas ni haft en bättre dag än mig!
 
Åh vilken fullmatad The healthy box det var denna månad btw! Blev så glad när jag fick den hemskickad i ett presskit. Har hunnit testa både proteinflingorna, nöt- och bärblandningen, baren och det glutenfria knäckebrödet. Alla de sakerna får tummen upp av mig och lite extra mycket gillade jag knäckebrödet, såååå gott! Ska bli spännande att testa de andra också!
 
 
1 Erika:

skriven

Gravid i v.32 (33 imorgon) och mår inget vidare tyvärr! Trött och slut i kroppen men tröstar mig med att det inte är länge kvar tills han är här! :)

Svar: Åh! Lider med dig! Men nu är det upploppet! <3
therez.se

2 Anonym:

skriven

Åh känner igen mig precis! Är också i vecka 36 (fjärde barnet) och just nu känner jag mig så less!! Svullen, tung, ont överallt... Samtidigt vill man liksom inte klaga för man är bu i detta "välsignade tillstånd" självvalt och det ska ju bara vara så himla vackert och mysigt hela tiden...Eh ja....NOT so much right now;) Hoppas att du får en bättre dag idag! Jag har precis vaknat på soffan, enda stället där det åtminstone går att få lite sömn.... Dags att gå upp och bara vara helt underbar och ljuvligt snygggravid.....eller?!😄💜

Svar: Oh ja visst är det så! Det känns nästan lite tabu att klaga faktiskt. ;) Men det är riktigt tungt stundvis. :/ Ha ha, ja det där gravidglowet är något jag saknar känner jag. Hi hi. Hoppas du får må bra sista veckorna nu! <3
therez.se

3 Ann:

skriven

Åh känn

4 Gina:

skriven

Gravid i vecka 22 med första barnet (shit vad tiden går snabbt!!!) och jag mår som en drottning! Har mått bra mer eller mindre hela tiden med undantag för ett par veckor men nu mår jag fint, lite trött bara och börjar dock känna mig mer och mer otymplig och ovan magen som växer. Men det är häftigt :)

Svar: Vad underbart att du mår bra! Önskar verkligen att jag också fick göra det så man liksom njöt mer av graviditeten för det är ju faktiskt en mysig tid om man bortser från krämpor (om man har det). :)
therez.se

5 Josefin :

skriven

När har du nästa koll hos bm?
Jag fick havandeskapsförgiftning v.29 och svällde upp otroligt. Tänkte det kan vara bra kolla upp, det behöver absolut inte vara så. Alla blir väl svullna mot slutet av graviditeten.
Innan mitt snitt (v35) så gick jag upp 1-1 kg dagligen. Hade så ont i fötterna att jag grät, satt med fötterna i iskallt vatten.

Hoppas du mår bättre nu.
Kram

Svar: Jag har nästa koll till veckan så då får vi kolla mig ordentligt. Tusen tack rara du! <3
therez.se

6 Anonym:

skriven

Kämpa på! 💕 Jag är i v 28 och har jättemycket tryck under höger revben i likhet med förra grav när jag fick havandeskapsförgiftning och födde nästan 7 v för tidigt. Hoppas bebis ska få stanna i magen något längre den här
gången! Ska träffa läkare och diskutera deltidssjukskrivning eftersom jag blivit rekomenderad det av läkare på förlossningen och bm.
Lycka till med allt nu på slutet!

Svar: Åh, jag håller tummarna! <3
therez.se

7 Sarah Fredriksson:

skriven

Jag gick nyss in i v 33. Har problem med fogarna samt sammandragningar och kan inte längta mer till fl. Hoppas på att hon vill komma om 5 v iaf :P Vilket datum är din pojke beräknad?

Svar: Åh jag vet hur du känner dig! Det är inte roligt när man har ont i fogarna! Hoppas det kommer bättre dagar! <3 Vi har bf den 27/5 men jag hoppas han kommer tidigare då vi faktiskt blev framflyttad en hel vecka vid RUL. Egenligen hade vi 21/5 och det känns bättre för mig. Ha ha. Är så "klar" med att vara gravid nu.
therez.se

8 Sara:

skriven

Men va skönt att det finns fler som klagar! Att vara gravid är verkligen ingen dans på rosor som många påstår! Är i v 34 och det börjar kännas vill jag lova. Ont överallt och gråter av utmattning! Jobbar 3 veckor till sen ska jag bara ta det lugnt :) lycka till med din graviditet!

Svar: Nej verkligen inte! Önskar att jag var en av de där som liksom bara njuter och mår bra hela graviditeten men tyvärr icket. Längtar till mini kommer! Lycka till med din graviditet också, tur man får något helt fantastiskt av detta. <3
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »