Powered by Jasper Roberts - Blog

DIY - Piffat leksakskök

Här är resultatet på mitt lilla DIY-projekt! Vi köpte leksaksköket DUKTIG från Ikea och jag målade om det samt klädde bänkskivan med marmordekorplast som vi köpt på Panduro. Hade tänkt byta handtagen också men de jag ville ha var slut så dessa får duga så länge. Lite färg och dekorplasten gjorde ju verkligen susen så handtagen kanske får vara som de är helt enkelt. Hon fick kastrullerna och köksredskapen av fina Anna i födelsedagspresent dessutom och de är ju så söta att man dör! Btw, detta var nog det bästa köpet vi gjort till Juni, hon leker HELA tiden med det! Så himla roligt! Kommer även att sätta en tunn skiva bakom köket också lite senare och sätta typ "kakel", men det får bli senare när vi flyttat in i vårt hus, yey!
 
Jag har även gjort en kort liten video när jag fixade köket om ni vill se. Hi hi. Planen är att lägga upp en video i veckan så kom gärna med förslag på vad ni skulle vilja se!
 
1 Miss Baby Peaches:

skriven

Det blev verkligen jättefint!
Jag skulle odkc aldrig våga ha så mykcet vitt i mitt barns rum om jag hade kiddo. Blir ju så lätt smutsigt!

2 Amanda:

skriven

Köpte köket igår. Älskar pinterest och har hittat massor fina versioner. Vårt blir också vitt men alla silvriga plastdetaljer ska jag spraymåla i mässing och så samma dekorplast som den ni använt :D dotterns ska få i julklapp så har några månader på mig!

Svar: Låter jättefint! Jag var så sugen att spraya alla detaljer svart men det blev aldrig av, hi hi! Får se om vi uppgraderar det någon dag senare. ;)
therez.se

3 Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!:

skriven

så fint

Svar: Tack! <3
therez.se

4 Enna:

skriven

Det blev så snyggt!!! Man hade ju själv velat ha det 👌🏻😉

Svar: Tack rara du! <3
therez.se

5 Veronica Wallgren:

skriven

Gud vad fint det blev. Ska köpa ett leksakskök till Eric när han är lite större :)

Svar: Tusen tack! Åh det tycker jag verkligen du skall göra, en sådan uppskattad sak! :D
therez.se

6 Mirre:

skriven

Oh vart ju superfint, och charmig välkompenerad video

Svar: Tack rara du!
therez.se

7 Tanja:

skriven

Vad anvönder du för färg ? Grundade du med något? Ha en fin kväll kram

Svar: Jag använde en grundfärg som jag blev rekommenderad på Flugger (nummer 5) och sedan målade jag med nummer 50. Jag ville själv använda primer från samma ställe men de i butiken sa att jag skulle ha nummer 5 så jag hoppas det kommer att hålla. Jag sandpapprade allt som skulle målas och målartvättade innan jag började måla. Kram
therez.se

8 Sandra:

skriven

Så fint!

Svar: Tack rara du!
therez.se

9 Sanna:

skriven

Hej! Vart kommer Junis säng ifrån? Är på jakt efter något liknande till sonen :)

Svar: Det är faktiskt en gammal som jag köpt second hand och målat om. :) Så mitt tips är att spana på Blocket och sådana där köp- & säljsidor på Facebook. :)
therez.se

10 Jennie:

skriven

Så fint det blev!

11 Agnes:

skriven

Så himla gulligt! :)

12 Fanny:

skriven

Verkligen en stor skillnad!

13 Emma:

skriven

Så himla fint! 😍 du är så duktig! Vad har du för storlek på Miffy-lampan? Tycker det är så svårt att se på produktbilder och denna såg ju perfekt ut 😊

Svar: Tack rara du! Storleken är den mindre modellen. Har precis beställt den stora lampan också, he he. Tänkte att lille V också skall få en sådan lampa. ;)
therez.se

14 Anonym:

skriven

Gammal inlägg men vilket mått på dekorplast? 67 eller 45 cm ?:) ska Görana om dotterns nämligen men vet ej mått?

Svar: Åh, jag tror det var den mindre. Betalade typ 69kr för rullen om det hjälper något. Är i Madrid nu så jag kan inte kolla.
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »