Powered by Jasper Roberts - Blog

Mini - Mommy matchy

1. | 2. | 3. | 4.
 
MATCHY MATCY! Älskar sådana här enkla söta tryck och kommer dö den dagen Juni och Victor vill ha allt typ Frozen och Cars eller liknande, ha ha! Dessa kan man enkelt matcha med sina barn i stickade tröjor från samma ställe. Passade på att klicka hem lite fint nu när det är 10% rabatt med koden 0338. Tips!
 
1 alex:

skriven

Jag har en liten fundering, men hur tänker du kring färger och barnen? Färg är ju ganska viktigt för barns utveckling men allt i ert hem och kläder och barnens leksaker verkar vara i svart, vitt och grått? (obs ni har det supersnyggt hemma så ta inte detta som kritik, utan bara en undran). Läste nånstans att man kan jämföra det med ett grått vinterlandskap, man blir trött och deprimerad men på sommaren när det är färg ute blir man glad och pigg =)

Svar: Vårt hem går i svart och vitt och jag klär gärna barnen i det också. Snart kommer en tid när de vill bestämma det själv och då kommer de absolut att få göra det. :) Sedan har ju inte mina barn bara leksaker i svart och vitt, det är alla möjliga färger. :) Jag väljer ju att visa det jag känner för i min blogg och då blir det mycket svart och vitt för jag gillar att flödet är på ett visst sätt. ;) Tror inte att mina barn blir deprimerade av omgivningen här hemma heller, vi sätter färg på tillvaron med massor av kärlek och hittar på roliga saker tillsammans. När jag växte upp så var ju allt furu (och då snackar vi ALLT) och inte blev jag deprimerad för det. Eller jo kanske lite... :P Jag klarar inte av furu nu! Ha ha! ;)
therez.se

2 Heléna:

skriven

Jag har stenvägrat såna tryck till mina barn, disneyprinsessor, cars, ja nu kommer jag ju inte på fler bara för det =) jag blir så less på detta frozentryck som är på ALLT, verkligen allt allt allt! Vinterskor, sommarskor, byxor, strumpbyxor, vinterjackor, trosor, hårsnoddar, halsband, mössor vantar ryggsäckar väskor tröjor kjolar regnkläder tandborstar *GAH* Det enda sånt tryck jag är okej med är bamse och pippi

3 Isabell:

skriven

Men åh, så himla söta!! :)

Kommentera här:

Annonsera här »