Powered by Jasper Roberts - Blog

Tuesday diary - Mini

Vilken dag det varit! Jag har bara varit inne trots att det varit över 20° varmt men jag har helt enkelt haft en kass dag. Är så irriterad på att vår klädklammare inte är färdigställd trots att det nästan gått två månader och att vi måste bo i kaos. Jag vill verkligen flytta till vårt hus NUUUUUUUU! Inte nog med det så började någon jäkel att tokborrar i en annan lägenhet i ca 2 timmar precis när båda barnen sov lunch så de vaknade och inte kunde somna om. De blev dessutom jätterädda och ledsen. Gaaah! Jag HATAR hyresrätt!
 
Well well, nu sover mina små hjärtan och jag håller på att fixa med Juni´s födelsedagspresent. Tror den kommer bli så fin när det är klart! Jag kommer att visa i en video sedan om jag hinner för er som också är sugen på att göra om ett barnkök från Ikea. Nej nu skall jag måla det sista med grundfärgen så jag kan måla med riktiga färgen i morgon.
 
Visst har jag köpt en söt pyjamas till Victor btw? Älskar de små molnen! Han växer så det knakar och har nästan hoppat över en storlek så han kommer ju kunna ha den här snart! Mammas lilla hjärta!
 
1 Sanna:

skriven

Usch fy känner samma sak! Bor också tillfälligt i HR i väntan på husbygge. Fy måste bo till hösten 2017. Avskyr ljuden från störande grannar, ciggrök på balkongen o vrål utanför av konstiga människor. Men wow kommer bli så skönt när huset äntligen är klar! !

Svar: Men åh, kunde inte sagt det bättre själv. Jag mår typ dåligt varje dag. Det där med cigarettröken tar kål på mig. Både på balkongen samt att det alltid luktar i trappuppgången. :( Tur att vi båda har något alldeles fantastiskt att se fram emot! <3
therez.se

2 Liza:

skriven

Fast allt ni beskriver hänger ju inte ihop med att det är just en hyresrätt. En dyr bostadsrätt har likväl samma "problem" :). Vi bor i en dyr bostadsrätt från sekelskiftet och här är så extremt lyhört! Så skillnaden ligger inte i hyresrätten :)

Svar: Fast för mig och min erfarenhet så är det så. Det är mycket mer konstigt folk kring hyresrätter (i alla fall i det området vi bor på nu). Folk är liksom inte lika rädda om saker i/utanför hyresrätter (de röker överallt och smutsar ner, städar inte tvättstugan etc, spelar hög musik (bryr sig inte om sina grannar)). När vi bodde i vår bostadsrätt så bodde vi lite radhusliknande med endast 3 grannar i samma hus. Där var det inte lyhört, alla var mån om varandra och ville varandras väl, alla städade och gjorde fint och så vidare. Men mitt problem som jag beskriver det med klädkammaren är enbart hyresrätt.. Hade vi ägt lägenheten själv hade vi ju fixat det direkt och inte efter två månader. Sedan hade jag inga som rökte i trappuppgången då heller eftersom vi hade egen ingång. :)
therez.se

3 Isabell:

skriven

Så himla gullig, alltså! <3

Svar: <3
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »