Powered by Jasper Roberts - Blog

Tuesday diary - Yummy

Hej tisdag! Det har bjudits på riktigt varmt väder idag men rätt blåsigt! Jag och familjen åkte till AVION och åt lunch på favvostället och sedan lyckades jag få båda barnen att somna samtidigt så jag fick gå i lugn och ro och shoppa medan älsklingen var iväg på andra ärenden en stund. Dock blev det inte så mycket rolig shopping men ändå. Värsta härliga stunden, hi hi.
 
Storhandlade också och idag blev det massor av fräscha och nyttiga godsaker då jag ska försöka bli godisfri och jobba bort mina 10kg som är kvar. Alltså sedan jag fick Victor och började amma har jag ätit så sjukt mycket dåligt och det vill jag komma ur nu så därför ska det alltid finnas bra alternativ hemma. Blandade min första gröna smoothie idag och jag är hooked! Så gott! Måste bara beställa hem lite proteinpulver nu också så drinkarna innehåller allt. Förresten, jag är så glad! Har fått igång amningen på riktigt nu! Ammar helt nu och V är nöjd och glad! Jag var precis på vippen att ge upp men då släppte det visst! ♥ Lycka!
 
Min smoothie jag testade idag innehöll: Banan, spenat, frusen mango, chiafrön, havremjölk, färsk ingefära och lime. Har ni goda och nyttiga recept på gröna smoothies så dela gärna med er i kommentarsfältet!
 
1 Emma -Merakibeauty.se:

skriven

åh så gott :)

Svar: :)
therez.se

2 Amanda:

skriven

Brukar göra på frusen mango, banan och kokosmjölk. Jättegott :)

Svar: <3
therez.se

3 Anonym:

skriven

Jag älskar gröna smoothies! Men tycker man behöver tänja liiiite på det goda för att de ska bli nyttiga :) brukar göra på bär mer än exotisk frukt då de innehåller väldigt mycket socker. Blåbär och hallon är riktigt super! :) brukar göra på spenat, hallon eller blåbär,kokosolja, chiffren, mandelmjölk och lite äkta vaniljpulver. Eller en acaibowl på bär, mandelmjölk, acai-pulver. Men då bör bären vara frysta. Toppa med frön, nötter och riven kokos! Fantastiskt gott!

Svar: Åh acaibowl är jag supen på att testa! Var köper du din Acai?
therez.se

4 Sanna Andersson:

skriven

din väska http://therez.se/2012/march/closer-presentation.html#comment fortfarande till salu ? kommer ihåg att den fanns på din bloppis förut

Svar: Åh, den har jag helt glömt bort! Jag har den kvar och du får gärna köpa den om du vill! Maila therez.se@hotmail.com så kan vi ta det där. :)
therez.se

5 Anna:

skriven

Men mums så gott det lät! :) Och vad skönt med amningen! <3

Svar: Tack rara du! Det känns så bra!
therez.se

6 Anonym:

skriven

Åååå va skönt för dej att ammningen funkar bra nu:)

Svar: Ja det känns underbart! :D
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »