Powered by Jasper Roberts - Blog

Wednesday - DIY

Idag har det varit en mycket bättre dag trots att jag sovit dåligt två nätter i rad. Det har fortsatt varit härligt väder och förutom det blev det en liten familjetur med lite shopping och middag ute på favvostället. Mums! Köpte en sak som jag velat ha rätt länge nu som jag ska visa er senare och så köpte jag småsaker till Juni´s kalas! Nu börjar det dra ihop sig!
 
Nu har jag precis lagt Juni och skall fortsätta jobba på hennes barnkök från Ikea. Har grundmålat allt och håller på med vanliga färgen nu! Snart är det klart! Yey! Längtar till man får skruva ihop den och slå in den. Ska bli så roligt att se hennes min när hon får den på fredag! Tror det kommer bli succé! Eftersom hon är så morgonpigg och alltid vaknar först i familjen funderar jag på att slå in köket och ställa utanför hennes rum. Skulle vara kul och kolla om hon ser paketet när hon kliver upp och om hon öppnar det, hi hi! 
 
1 Jessica Atterström:

skriven

Vår dotter Hanna blev två nu den 18:e och vi hade oxå köpt köket på Ikea. Jag målade det grått med rosa dörr och mikro och vit spis. Jag målade även alla plastdetaljer med kopparsprej. Det blev succe. Hon leker med det hela dagarna.
Ett litet tips som gjorde köket ännu bättre var att jag köpte lysdioder på Ikea där jag satte två ovanför bänken, en i mikron och en i spisen. Det lyser jättefint.

Svar: Men åh tack för tipset! Belysningen lät ju hur bra som helst, det skall jag titta närmare på! <3
therez.se

2 Hanna Karlsson:

skriven

Ska bli kul att se sen hur köket blir. :-)

Svar: :)
therez.se

3 deckre- gravid i vecka 36:

skriven

Roligt de kommer bli att se hur det blir :)

Svar: :)
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »