Powered by Jasper Roberts - Blog

Påminnelse tävling & mina pepparkakor

* Inlägget i samarbete med Dr.Oetker
Här är resultatet på mina dekorerade pepparkakor som jag gjort i samarbete med Dr.Oetker där jag använt deras roliga och praktiska dekoration. De har kristyr i olika färger, strössel, pärlor osv som man hittar i sin matvarubutik vid baksortimentet och här ovan har jag använt vit kristyr - snöflingor och guldkulor. Både enkelt och riktigt roligt! Perfekt för hela familjen.
 
Vill även passa på att påminna om Dr Oetker tävling som just nu pågår där två stycken har chansen att vinna 10.000kr var i valfri butik eller webshop genom att dela med sig av sina pyntade pepparkakor på instagram eller deras kampanjsajt! Det finns två kategorier att delta i. Den ena går under hashtaggen #PYNTDELUXE som är kategorin till för alla kreativa bidrag. Gå loss på pyntet och ha roligt! Den andra vinnaren är under hashtaggen #PYNTDELUXEPRO - Kategorin som är till för dig som vill utmana dig själv! Du behöver inte vara proffsbagare för att tävla i pro-kategorin, men här är juryn lite tuffare och synar både hantverk och utförande.
 
Så fram med kreativiteten och ha roligt tillsammans med familjen! Glöm inte att fota era verk och delta i tävlingen! ♥
 
1 Jennie:

skriven

Superfina pepparkakor!

2 Rebecca Adnell:

skriven

Fint dekorerat på pepparkakorna! :D

3 Angelica:

skriven

Pepparkakorna vart jättefina ju :D

4 Anonym:

skriven

Imponerad över hur vackert du har kunnat spritsa, köpte den där men det blev för tjockt och flöt ut för mycket så jag fick ändå blanda egen kristyr till slut. Men jag kanske fick ett måndagsexemplar?

Kommentera här:

Annonsera här »