Powered by Jasper Roberts - Blog

Tripp trapp trull

Idag har jag känt mig ganska nöjd över mig själv eftersom jag tog mig ut med hela familjen och fikade med en vän från universitetstiden. Så himla mysigt det var att ses även om jag tycker det är lite jobbigt att vara ute bland så mycket folk som det faktiskt var idag, julrusch deluxe! Jag blir otroligt stressad men jag försöker se det som att det är viktigt att träna att ta sig ut lite istället för att isolera sig och det känns faktiskt bättre när älsklingen är med och kan stötta mig. Är dock helt slut nu ikväll så det kommer nog att bli en tidig kväll. Håller tummarna för att få sova lite mer än vad jag gjorde natten till idag då jag inte fick ihop många timmar. Har ni kanske något husmorstips på sådant som fungerar för att sova lite bättre/lugnare? Har hört att kamomill kan vara bra.
 
Har förresten i samarbete med Twistshake fått en rabattkod till alla er som behöver uppdatera med nya nappflaskor, tillbehör eller nappar. Perfekt att ge bort i julklapp också! Ange bara kod therezse30 i kassan så får ni 30% rabatt på precis hela beställningen! Gäller december månad ut! Älskar verkligen deras flskor och senast så blev det en stor vit så nu har jag en i alla storlekar i den färgen. Love it!
 
1 Anonym:

skriven

Hej

Svar: Hej!
therez.se

2 Helena:

skriven

Hej, Jag har försökt att använda koden du skrivit för att köpa flaskor och testa men den fungerar inte hos twistnshake. Vet du något om det? / Helena

Svar: Hej! Åh det är ju jag som skrivit fel så det är ju därför <3 Rätt kod är följande: therezse30
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »