Powered by Jasper Roberts - Blog

Cherry blossom

Tidigare i veckan gjorde jag lite vårfint i köket med härliga körsbärskvistar i min favoritvas. Skulle vilja ha den med silverränder också och fler storlekar! Älskar den här serien! Ska förresten bli riktigt roligt att se om dessa kvistar slår ut eller om knopparna bara trillar av. Blir det fina blommor så kommer jag självklart att dela med mig av dem för de är ju magiska. Hi hi.
 
Dagens planer är husmöte vilket känns otroligt spännande. Ska bli skönt att få lite klarhet kring det här med att bygga nytt och hur vi egentligen vill göra. Bygga nytt eller hitta något som vi får renovera. Spännande spännande.
 
1 Diana:

skriven

åh vad härligt vårigt det ser ut !

Svar: <3
therez.se

2 Madeleine:

skriven

Så fint! Hoppas de slår ut. :)

Jag älskar också den där vasen, har en med silverränder som jag äääälskar.


http://inredningochmode.blogg.se

Svar: Åhhh, den vill jag med ha! Eller den nya med vit/creme glansiga. :)
therez.se

3 Fairylandsurprises:

skriven

Den där vasen är bara hur snygg som helst!

Svar: Visst är den! Älskar!!
therez.se

4 A:

skriven

Så fint! Bygga hus var det bästa beslutet vi tagit, umeå känns så litet när man letar sitt blivande drömhus! Hoppas på att ngn gång kunna ha ett körsbärsträd på gården så man kan ha fina grenar i vaser ofta!

Svar: Vad härligt att höra! Vi har varit med på några budgivningar och är lite less på all hysteri faktiskt. Dessutom är vi rätt säkra på var vi vill bo i Umeå så det lättaste blir nog att bygga nytt så man får allt precis som man vill. :) Men men, vi får se!
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »