Powered by Jasper Roberts - Blog

Glossybox - Hello, 2016

Senaste Glossyboxen* trillade ner i brevlådan tidigare förra veckan och jag ser verkligen fram emot att testa allt i boxen, kanske lite extra Cetaphil cleansern som jag hört så mycket gott om. Älskar dessutom när de har stoppat ner lite bonusprodukter som denna gång när man fick en mörk chokladkaka. Detta fick jag i min Glossybox*, vad fick ni? Förresten hade jag bästa och nyvakna medhjälparen (därav fluffhåret) när jag öppnade paketet denna gång. Juni tycker det är minst lika spännande som jag och här sitter hon och läser vad produkten innehåller, hi hi!
 
NOA Relaxation - Dryck gjord för att bidra till minskad stress & ökad fokus | CETAPIL - Gentle skin cleanser | LIP GLIDE - Läppenna | ROYAL APOTHIC - Moisturising body cream | NICKA-K - Airbrush - Blending sponge
 
* Inlägget innehåller annonslänkar
 
1 Sarah:

skriven

Ja fick min första Glossybox den här månaden :)

Svar: Nej vad kul! Kände du dig nöjd då? :)
therez.se

2 Angie:

skriven

Men så sööt!! Fantastiskt hår!

Svar: Hi hi. <3
therez.se

3 Marie:

skriven

Åh, söt Juni med fluffet. :)
Väntar också barn, men har väl blivit officiellt för inte så länge sen. Mitten på juni kommer andra barnet, också en pojke. :) Svåraste är pojknamn tycker jag! :)

Svar: Stort grattis! Vad roligt! Måste hålla med om att det är mycket svårare med pojknamn, men jag tror vi faktiskt har hittat ett vi gillar nu. :)
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »