Powered by Jasper Roberts - Blog

Vitaminboost

 
Det är måndag och ny vecka. Var så trött när jag vaknade i morse men masade mig upp och åt en fantastiskt god frukost. Hade gjort i ordning chiapudding från kvällen innan och kylen var full av goda bär och frukt så jag gjorde en riktig vitaminbomb. Hallon, jordgubbar och passionsfrukt till chiapudding gjord på havremjölk och vaniljstevia. Sååå gott! Hade tid hos handspecialisten också då jag fått göra ännu ett ultraljud på knölen i min hand. Det blev ju ingen magnetröntgen eftersom jag är gravid men till min stora lycka hade den 7mm stora knölen inte vuxit något så vi väntar till lillebror har kommit och sedan gör vi den och eventuellt opererar bort den. Troligen blir det op även om den inte är elak eftersom den är i vägen och gör ont.
 
Min nya kalender har dessutom dykt upp som jag fått i gåva från Personligalmanacka. Älskar den! Istället för raka ränder så uppdaterade jag den till sneda ränder och bytte år. Till alla som frågat om den tidigare så har jag gjort fram- och baksida själv i Photoshop och sedan laddat upp under "egen design" på Personlig almanacka.
 
1 Fanny:

skriven

Låter riktigt gott!

Svar: <3
therez.se

2 Jennifer Qvist:

skriven

Men åå så fint du har det! 😍

Svar: Tack rara du! <3
therez.se

3 Frida:

skriven

Gott!

Svar: :)
therez.se

4 Jessica:

skriven

Åh vad gott det ser ut! Blir så fruktsugen när jag ser detta!

Svar: Hi hi, jag med! Måste inhandla mer i morgon. ;)
therez.se

5 Eira Mattsson:

skriven

Du har det så galet fint och frukosten såg inte dum ut den!! Åh, håller tummarna för att allt ska lösa sig med knölen. Kram på dig!

Svar: Tusen tack rara du! Kram
therez.se

6 Ida-Marie:

skriven

Åh vad gott. Ha en bra dag <3

Svar: Tack detsamma!
therez.se

7 FrökenTV, bloggen om tv och film:

skriven

mumsigt värre

Svar: :)
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »