Powered by Jasper Roberts - Blog

Wonderful day

Underbara sommar säger jag bara! Det är så himla härligt väder i Umeå just nu, så varmt och skönt varje dag och jag njuter! Min systerdotter Amelia är här så vi var uppe tidigt och gick ut och lekte och medan Juni & Victor sedan sov vid lunch gick vi med barnvagnen och letade Pokémons, ha ha. Vi avslutade dagen med en underbar middag på favoriten SEN street kitchen och shoppade lite på AVION. Morgondagens planer är att packa massa gott och åka ut till havet med barnen om inte vädret sviker men det ser ut som det skall bli fint även i morgon! Yey!
 
Juni har på sig keps, kjol och t-shirt från H&M och skorna kommer från Kavat*.
 
1 ajlimullersandvik.blogg.se:

skriven

Underbart, vilken rätt är det där? Jag har hittills bara testat Pho och Happy noodles, vill testa något mer nu!

Svar: Det där är Bibimbap, såååå god! Hur är de två rätterna du testat? Jag har inte hunnit testa dem eftersom jag blivit så frälst direkt i deras dumplings, Ayam laksa och så denna Bibimbap. :)
therez.se

2 Linda:

skriven

Åh, låter himla mysigt!! :)

Svar: :D
therez.se

3 Camilla:

skriven

Har ni börjat med potträning? Har du några tips i så fall? :)

Svar: Vi försöker men det är så svårt. Juni gick faktiskt på pottan från det att hon kunde sitta men så fort hon började kunna gå slutade hon med det. Hon hade liksom ingen ro att sitta längre tråkigt nog, men vi skall ta tag i det ordentligt nu efter sommar.
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »