Powered by Jasper Roberts - Blog

Thursday diary - Acceptera kaos

Tillbaka till det grå och regniga vädret! Är så glad att vi tog oss ut igår och njöt lite medan det var fint väder. Men egentligen gör det inte så mycket att det är dåligt idag för jag har så otroligt mycket att göra! Måste packa inför vår roadtrip, fixa en sak till kalaset vi ska på i helgen, gärna hinna packa någon flyttlåda och så ta hand om mina små sötnosar också som såklart är prio ett. Det går inte att vara effektiv nu för tiden utan det är bara att sänka garden (ambitionsnivån) och gilla läget att man inte har full kontroll och bestämmer allt längre. Hemmet ser ut som ett bombnedslag och tvätten hänger flera dagar på torkställningen. Ha ha! Måste lära mig att bli mindre stressad över sådant helt enkelt. Bara dumt att stressa upp sig på något man inte rår på just nu. Hi hi.
 
Här kommer en liten sneak peek på gårdagens outfit! Älskar att få gå med klänning igen och jag passade på att inviga den fina dimrosa som jag köpte när jag var gravid och inte kunde ha den. Älskar kombon - dimrosa, svart och silverdetaljer! Btw, mina Tory Burch ballerinas har hunnit fylla 5 år och är fortfarande lika fina, sååå bra köp! 
 
1 EVELINA:

skriven

Det låter som en sund och bra inställning! Hoppas ni hann fixa allt och kan njuta av midsommarhelgen nu :) Jättesnygga ballerinas, verkligen bra att de hållit så länge - inte mycket som gör det nu för tiden.


Svar: Tack rara du! 💕
therez.se

2 Jennie:

skriven

Låter sunt! :)

Kommentera här:

Annonsera här »