Powered by Jasper Roberts - Blog

Tuesday diary - Igelkottar

När Victor föddes fick han sötaste lilla igelkottfamiljen från Bloomingville och Cirkusfabriken.se! Den är ju så söt att man smäller av! Juni tjuvlånar den nu och älskar den! Man kan koppla bort de små igelkottarna om man vill och ha dem som fyra enskilda leksaker eller så drar man alla på rad som på bilderna. Fin detalj i barnrummet sedan också! Älskar träleksaker!
 
Tisdag idag och vi närmar oss flyttdagen! Usch vad den här flytten ger mig kalla kårar. Känner mig så stressad inombords och längtar otroligt mycket till den är över så vi bara kan luta oss tillbaka och vänta på vårt fina hus. Önskar att det var klart NU! Det värsta är att jag tror jag håller på att bli förkyld! Har ont i halsen och nyser en massa! Hoppas det inte blir värre! olägligt deluxe att bli sjuk! Dagens planer är inte så många förutom att ta hand om mina små, ett BVC-besök, eventuellt fota lite och packa någon låda om jag hinner.
 
1 EVELINA:

skriven

Hjälp vilka söta igelkottar! Älskar också träleksaker :)

Lycka till med flytten, hoppas den går bra så att du sedan kan känna att du kan ta det lugnt igen och slipper stressen. Hoppas också att förkylningen går om innan den hinner bryta ut på riktigt!

Svar: Tusen tack rara du! <3
therez.se

2 ANNAWII ♥:

skriven

De är bedårande <3

3 Anonym:

skriven

Ä L S K A R verkligen din blogg och din stil!

4 Eira Mattsson:

skriven

Ä L S K A R verkligen din blogg och din stil!

Svar: Men gulle du! Tack rara! <3
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »