Powered by Jasper Roberts - Blog

Therez.se 10 year anniversary

Holy smoke! Alltså hörni! Idag har jag bloggat i hela 10 år. 10ÅR är ju ett helt decennium! Vilken resa det har varit! Under dessa år har jag hunnit bo på 5 orter, utbildat mig till Leg Tandhygienist och Dipl. Nagelterapeut, haft 7 olika jobb, rest i massor, förlovat med mig med mannen i mitt liv, blivit mamma och dessutom ska jag detta år bli 2-barnsmamma och kanske är det året när vi även blir med hus. Förutom det har bloggen gett mig så mycket! Jag har fått göra massor av roliga resor, träffat underbara människor på vägen där en av dem faktiskt kommit att bli en av mina finaste vänner. Jag blir alldeles känslosam när jag skriver för bloggen är ju en sådan stor del av mitt liv nu. Den hör som till och utan den skulle den kännas lite tomt faktiskt.
 
Jag vill såklart tacka er alla underbara läsare för att ni varje dag besöker min blogg och lämnar fina kommentarer. Utan er vore den ingenting. Tusen tack för att ni finns och jag hoppas ni kommer fortsätta att följa Therez.se för jag kommer fortsätta blogga så länge det är kul och givande och just nu känns det som att det kan bli 10 år till utan problem. ♥ Jag tänkte vi skulle fira lite idag så håll utkik under dagen för då poppar det upp en tävling!
 
1 Emma :

skriven

Grattis bloggen! :) Jag började läsa din blogg när du sydde smaragdgröna vippkjolar och miu miu randiga kjolar, undrar hur många år sen det är? Då var jag bara en tonåring som bodde hemma, nu är jag utbildad sjuksköterska, blir 27 i år, gift och väntar vårt första barn i april :)

Svar: Taaack! Ja herregud det måste ju vara typ 8 år sedan! Tiden går såå snabbt! Åh så mysigt med bebis! Då borde du kanske fått nu eller så är det verkligen på sluttampen!
therez.se

2 Annika :

skriven

Grattis till jubileumet!

Svar: Tusen tack! :)
therez.se

3 Klara:

skriven

Hej,

Jag har ett samarbetsförslag som jag tror du skulle vara intresserad av. Hör av dig till mig på klara@brath.se så berättar jag mer!

Klara

4 Anonym:

skriven

Grattis! Jag minns också då du sydde kjolar; jag har både en lila och en grön som du gjort. Dock har bägge krympt med tiden ;)

Svar: Tack rara du! Vad roligt! Här har dem krympt också, förstår inte vad det kan vara. :P
therez.se

5 Anonym:

skriven

Grattis! Jag minns också då du sydde kjolar; jag har både en lila och en grön som du gjort. Dock har bägge krympt med tiden ;)

Svar: Ha ha, samma här. Förstår inte hur de lyckats med det... :P
therez.se

6 Caroline:

skriven

Här är också en som följt dig hur länge som helst då du bodde i Luleå och jobbade på Twilfit :)

Stort grattis till din blogg och hoppas få följa dig flera år till :)

Svar: Åh så himla roligt! Tusen tack rara du! <3
therez.se

7 Josefin :

skriven

Jag har också följt dig sen dess. Hade varit roligt med några bilder från den tiden.

Svar: :D
therez.se

8 Veronica Wallgren:

skriven

Stort grattis!! <3

Svar: Tusen tack! <3
therez.se

9 Linda HolEriks:

skriven

Vad kul! Grattis till 10 års bloggande!

Svar: Tack rara du!
therez.se

10 Ulrika:

skriven

Har följt dig sen ca 7 år tror jag, man släpper inte de bloggar man gillar. Extra kul när du var gravid med Juni för mitt barn föddes bara nån månad senare. Lyck till och keep up the good work!

Svar: Men gulle du! Tusen tack!
therez.se

11 Elin:

skriven

Grattis :) De där inläggen där du syr vippkjol skulle vara kul att se igen :D

Svar: Tusen tack! Hi hi, tänk att jag helt glömt det! Måste se om jag hittar dem! 😊
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »