Powered by Jasper Roberts - Blog

FRIYAY - BF & detaljer

 
Underbara fredag! Här i Umeå är det full sommar och jag sitter inne som vanligt. Ha ha! Har i alla fall varit och handlat lite på förmiddagen men det var allt jag orkade. Värmen gör att mina fötter, ben och händer sväller till bristningsgränsen och det gör så ont. Därför ligger jag nu i sängen med fötterna i högläge och spanar på en massa inspiration till huset. Fick tomtritningarna igår från husleverantören så nu skall bygglovet ordnas! Det är så himla kul med varje steg även om man gärna skulle vilja hoppa över en del och bara få flytta in liksom. Är så himla tacksam att få får göra den här faktastiska resan som är ganska få förunnat! Vi kommer ha ett helt nytt hus där vi valt allt inom några månader. Vårt egna hus där våra barn kommer att få växa upp! Nära naturen men ändå så otroligt nära stan. Som en dröm!
 
Btw, idag har vi BF och behöver jag säga att vi håller på att längta ihjäl oss? Jag känner inget annat än molvärk och mååååånga sammandragningar. Ni får hålla tummarna för oss att det snart drar igång! Är så himla redo man bara kan bli och ser verkligen fram emot förlossningen. Kvällens planer är grillning och en massa familjemys i soffan. ♥ Önskar er alla en underbar fredag och en mysig helg!
 
1 Veronica:

skriven

Denna eviga väntan! Är BF+10 nu och jag börjar bli galen tror jag..hehe!

2 a n n i k a:

skriven

Snyggt :D

Svar: Tack! 😊
therez.se

3 Anonym:

skriven

Hoppas det drar igång, vet hur segt det är. Vår pojk kom 17 dagar efter Bf efter igångsättning.

Svar: Åh jisses! Hoppas verkligen inte vi måste vänta så länge. 😭
therez.se

4 Mia:

skriven

Så spännande, lycka till med bebisen!

Svar: Tack rara du! 😊
therez.se

5 Sandra K:

skriven

Gårdagen BF kom och gick för mig utan någon bebis i sikte. Hoppas det inte tar allt för mycket längre. Tycker vi båda väntat & längtat länge nog nu!

6 Elle:

skriven

Åh hoppas bebisen kommer snart! Jag kom precis hem från BB och var tvungen att titta in och se hur det gått för dig. Jag var beräknad 8/6 med första barnet så vi blev väldigt förvånade när hon istället kom 2 veckor tidigt. Håller tummarna att det drar igång snart för dig! Kram elle

7 Anonym:

skriven

Var i Umeå hittar man det härliga läget? :)

Svar: I Stöcksjö. :)
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »