Powered by Jasper Roberts - Blog

Calvin Klein top

Äntligen säger jag bara. Jag har suktat och svurit så länge nu! Har verkligen velat ha en fin behåtopp från Calvin Klein men dessvärre har de inte fungerat på mig som har lite större kupstorlek. Jag har verkligen testat ALLA modeller som kommit och när jag var i stan sist så gick jag in på Helens under och såg att det kommit ännu en fin modell och tänkte, "well jag kan ju i alla fall testa den" och gjorde det. Och vet ni vad!? Den satt som ett smäck! Jag blev så lycklig, ha ha! Så har ni också velat ha en sådan mjuk behåtopp men de inte fungerat på er med lite större byst så kan jag rekommendera denna! Den fungerar lika bra på normal och liten byst också såklart. För er som inte bor i Umeå så finns den även att klicka hem här*.
 
Idag har det varit sjukt trist väder här i Umeå. Det har regnat precis hela dagen och stormat. Dagens barnvagnspromenad var verkligen inte den roligaste så efter den stannade vi inne resten av dagen och myste. Hoppas att det är lite trevligare väder i morgon så vi kan hitta på något.
 
* Inlägget innehåller annonslänkar
1 Tina:

skriven

Tycker den är supersnygg, men passar inte alls snyggt till min E-kupa. Däremot var den så snygg att jag köpte den till dottern istället och hon älskar den mer än den andra CK-toppen hon har till och med :P

Svar: Vad kul att hon gillade den! :) Den är ju så himla fin!
therez.se

2 Josefin%20M:

skriven

Jättesnygg! x
http://josefinmolander.com

Svar: Tack! :)
therez.se

3 ANNAWII:

skriven

Så himla fin!

Svar: Tack fina du! <3
therez.se

4 My Little Crafty Life:

skriven

Så snygg!

Svar: <3
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »