Powered by Jasper Roberts - Blog

My baby boy - 5 months

Kan inte förstå att Victor är hela 5 månader nu! Varje dag händer det massor och senast är att han fått in motoriken väldigt väl och snabbt tar saker vilket gör att man verkligen får vara på sin vakt när han sitter i knät. Det känns ibland även som att han är lite frustrerad och gärna skulle vilja mer än han kan. När han ligger på mage sparkar han så hårt med benen att han tar sig fram lite på det sättet och lyfter kroppen så det ser ut som han skall börja krypa. Han var så tidigt att vända sig från mage till rygg och tvärtom och det känns som att han kommer vara en bebis som vill ligga i framkant och därför snart krypa på riktigt. Juni tog god tid på sig med det mesta och det var inte mig emot, hi hi.
 
Det är inte bara saker i utvecklingen som skiljer dem åt utan även storlek. Alltså Victor växer så det knakar! Han är redan på storlek 68/74 och jag har fått inhandla en ny garderob! Här ovan ser ni lite nyheter. Allt kommer från H&M! Om jag inte minns helt fel så hade Juni typ 74/80 i våras när hon var typ 21 månader, hi hi. Men det är väl också skillnad på pojkar kanske. Får bara lite panik just nu för det känns som att allt går så snabbt. Jag hinner verkligen inte med! Om man tyckte allt gick snabbt med första barnen så är det ingenting mot vad det gör med andra. Dagens planer är inte så många utan vi myser nog mest inne. Det har ju gått och blivit vinter på allvar här i Umeå då det kommit typ 40cm snö på bara några dagar och jag har inte hunnit få hem Juni´s nya overall så vi får snällt vänta på den innan vi kan gå ut och busa i snön. Vad gör ni idag och har ni fått någon snö där ni bor?
 
1 Mikaela:

skriven

Så fina kläder. Tiden går verkligen fort när man har småttingar :)

Här har vi sjukstuga, så vi sitter bara inomhus och myser. Här har det kommit väldigt mycket snö, dock inte så mycket som ni har fått :)

Svar: Ja den går alldeles för snabbt!
Åh stackare! Hoppas ni kryar på er snabbt! <3
therez.se

2 Ellen:

skriven

Åh så fina kläder!

Svar: <3
therez.se

3 Sanna Andersson:

skriven

oj det är en riktigt lång kille =)
MIn lilla tjej som är 7.5 månader har nästan 75, tänk va olika det där kan vara. Så otroligt kul att de är så unika alla små bebisar åt alla håll <3

Svar: Oh ja, men jag antar att han har fått det av sin far, hi hi. Och som du säger är det roligt att se all variation! <3
therez.se

4 Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!:

skriven

så fint

Svar: <3
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »