Powered by Jasper Roberts - Blog

Right now

Just nu sover båda barnen och jag sitter och fixar lite på datorn. Jag tänker försöka lägga mig tidigt ikväll då det inte blev så jättemycket sömn inatt. Victor vaknade och var så himla gnällig och det tog jättelång tid innan han somnade om så idag har jag varit så trött och haft lite huvudvärk precis hela dagen. Kan inte sluta tänka på att det finns föräldrar som har det så hela bebistiden och att vi är så himla lyckligt lottade! Victor sover ju annars jättebra på nätterna och kanske var det just därför det var så jobbigt, för att man förväntar sig att han skall sova som han alltid gör. Well well.
 
Idag har jag och barnen varit på shoppingtur medan älsklingen var på möte med jobbet. Vi hämtade först ut ett paket med Juni´s underställ och handlade lite hårgrejer till henne. Efter det var tanken att jag skulle testa lite vinterskor efter alla fina förslag från er i mitt tidigare inlägg men jag hann inte med det! Får försöka göra det i helgen istället. Anledningen till att jag inte hann göra det var för att vi skulle på BVC och jag hade typ glömt bort det, he he. Men vi hann och Victor fick sin vaccination och vägdes och mättes. Alltså stora killen! 8kg och 70cm! Inte undra på att han typ hoppat över storlek 62/68. OMG! Måste fylla på hans garderob mer!
 
Igår kväll satt jag btw och mumsade på det här underbara fruktfatet medan jag jobbade med bloggen när barnen lagt sig och jag önskar att jag orkade fixa ett likadant ikväll. Det innehöll massor av frukt, bär och lite choklad, mums! Jag har börjat acceptera att det är endast någon timme på kvällen som jag kan sätta mig ner och svara på mail och fixa till bloggen. Det är en riktigt stor omställning att gå från enbarnsmamma till tvåbarnsmamma. Det finns liksom inte lika mycket tid över då, speciellt inte när man har båda två hemma på heltid och det tar sin lilla tid att verkligen förstå, acceptera och komma in i det. Det tar nog dessutom lite extra lång tid för en sådan som mig att förstå det då jag gärna vill göra och hinna precis allt hela tiden... Men som sagt börjar det kanske sjunka in lite mer nu.
 
 
1 Felicia:

skriven

Så gott med fruktfat!

Svar: Oh jaaa! Vill ha ett sådant varje kväll! <3
therez.se

2 Fanny:

skriven

Åh vad gott det där ser ut!

Svar: <3
therez.se

3 Josefine Svärd:

skriven

Men jag dör så gott.. ÅH

Svar: <3
therez.se

4 Sofia:

skriven

Me åååh vad gott!!

Svar: :)
therez.se

5 Hanna:

skriven

Åh så gott det ser ut!

Svar: :)
therez.se

6 Mikaela:

skriven

Ååh så gott :)

Svar: :)
therez.se

7 Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!:

skriven

Men gud va gott

Svar: :)
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »