Powered by Jasper Roberts - Blog

Söndag & personligt örngott

Idag har vi varit och städat ur stugan och det gick så bra! Vi bestämde oss för att åka direkt efteråt och har nyligen kommit hem. Helt galet vad mycket snö det kommit här i Umeå! Det är full vinter nu vilket faktiskt känns lite chockerande. De senaste åren har det ju kommit lite grann och så har det försvunnit och sedan har det inte varit någon snö förrän efter jul. Ha ha! Well well vi får se om den är här för att stanna nu.
 
Håller just nu på att packa upp efter helgens lilla roadtrip och har precis bytt sängkläder. Jag skall alldeles snart gå och lägga mig och jag ser verkligen fram emot att krypa ner i en nybäddad säng. Är så otroligt trött och det vore bra för mig att komma i säng innan 23.00 någon kväll. Sover så dåligt nu när jag är förkyld nämligen. Btw, hur fint är inte vårt nya och personliga örngott!? Det kommer från Sandsjoe.se (gåva) och man beställer själv vilka namn man vill ha på det! Perfekt att ge bort i present eller julklapp eller helt enkelt att önska sig själv. Jag har just nu en tävling på min instagram där man kan vinna ett sådant örngott så gå in och tävla med detsamma! Jag heter @therez.se på instagram!
 
1 Anonym:

skriven

Jättefina örngott! Mer personliga saker i hemmet ❣️

2 Anonym:

skriven

Jättefina örngott! Mer personliga saker i hemmet ❣️

Svar: Ellerhur! <3
therez.se

3 madde:

skriven

hej
den nya marc jacobs väskan du köpte, den funderar jag också på att köpa. jag va in i en butik som sålde den så ja fick klämma lite på den :) men så undrar jag, ja har 2 michael kors selma i storlek medium som är typ i samma stuk som denna, alltså me 2 små handtag och axelrem. sen så skulle ja vilja spara till en louis vuitton speedy 25. tycker du det är värt ändå att köpa denna marc jacobs väskan? :) jag är också väsktokig som jag förstått att du också är :D har 2 marc by marc jacobs natasha i både liten å stor å det är verkligen favoriterna, så jag vet att marc jacobs är ju en fantastisk designer :)

Kommentera här:

Annonsera här »