Powered by Jasper Roberts - Blog

En grå dag & tacksamhet

Grått och trist i Umeå även idag men jag känner mig lite lättare i själen. Dels så har jag ingen huvudvärk för första gången på över en vecka och det känns dessutom som att jag har sovit ganska bra inatt. Sedan vill jag tacka er för alla fina kommentarer om mitt inlägg lite längre ner samt alla tips på vad det kan vara som är fel. Jag ska absolut ta tag i det för det är inge bra att må såhär.
 
Igår tvättade vi bort i stort sett all tvätt här hemma och började storstäda. Det skall vi fortsätta med idag också så det är skinande rent här hemma. Det är något som är bra för mig så jag kan känna mig lugnare inombords för jag mår riktigt dåligt när det är stökigt och så mår jag dåligt för att jag inte hinner fixa det. Måste liksom prioritera saker när man får lite tid över och att städa är inte det första utan när det blir "mamma-egentid" så vill jag göra sådant som jag tycker är roligt och stimulerar min kreativa sida. Det känns extra viktigt. Men jag har världens finaste fästman som hjälper mig och förstår mig vilket är tur. Vi hjälps åt och han är verkligen allt för mig tillsammans med mina barn. ♥
 
Nu ska jag vika det sista av gårdagens tvätt medan älsklingen lagar mat. Sedan ska jag skura och resten av kvällen bara njuta av ett rent hem och tända massor av vaniljdoftljus. Min favorit!
 
1 Heléna:

skriven

Jag mår oxå så mycket bättre när det är städat men jag har INGEN ork och ingen hjälp =/ önskar att jag bara kom hem och det var bortplockat och rent.

Svar: Ja man önskar verkligen att man kunde knäppa med fingrarna ibland. <3
therez.se

2 Anjon:

skriven

❤️

Svar: <3
therez.se

3 Lina:

skriven

Om du har haft mycket migrän senaste tiden kanske det också kan påverkat hur du mår. Jag har märkt att jag blir nedstämd utan anledning i flera dagar i samband med och efter ett migränanfall. Antar att migränen kan påverka signalsubstanser i hjärnan på något sätt? Sedan är det ju helt galet hur mycket de hormoner vi kvinnor i fertil ålder har kan påverka det psykiska måendet. Viktigast är ändå att du inte ska lägga någon skuld på dig själv för att du inte känner dig lycklig fast du "borde"!

Svar: Ja så är det säkert. Att hela tiden ha migrän/ont i huvudet är väldigt tärande. Speciellt när man liksom inte bara kan stänga in sig i ett mörkt rum och sova hela dagarna som man vill då. Tack fina du för dina ord! <3
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »