Powered by Jasper Roberts - Blog

Love of my life

Hörrni, alltså tiden räcker inte till just nu känns det som. Jag vill så mycket men det blir så lite. Längtar verkligen till jag är helt återställd med handen så jag kan dra igång med alla mina planer på allvar. Det gnager i mig när jag inte räcker till, men snart är jag kanske på banan igen. Hoppas jag! När jag är bättre skall jag även bli duktigare att planera mer, då kommer allt bli så bra!
 
Måste passa på att visa detta UNDERBARA halsband jag fick hem i slutet av förra veckan (gåva) innan jag går och lägger mig. Det är ju så fint att jag nästan dör. Det är från Annalinnea.se och man bestämmer själv vad man vill ha i hänget/hängena! En text, en bokstav eller som jag valde - kort på det finaste jag har - mina barn! ♥ Otroligt fina och personliga smycken att ge bort till någon eller till sig själv.
 
1 Jennie:

skriven

Otroligt fint halsband!

Svar: Tack rara du!
therez.se

2 Åsa:

skriven

Du, som tvåbarnsmamma till så små barn hinner man inte med så mycket som man kanske skulle vilja, så är det bara. Känn inte stress över saker som inte blir gjorda just precis när du skulle vilja utan slappna av och njut av nuet!

Svar: <3
therez.se

3 Marie:

skriven

Vilka fina halsband!
Tänkte direkt på Juni när jag såg dessa tröjor på HM. :)
http://www.hm.com/se/product/56027?article=56027-B

Svar: Tack rara du och vet du vad? Jag har beställde dem för några dagar sedan så de borde dyka upp idag. ;)
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »