Powered by Jasper Roberts - Blog

En trött mamma

Vilken helg säger jag bara. Här har det varit sjukstuga deluxe och det är fortfarande inte bra. Juni har hög feber och jag är lite allmänt hängig men det känns som att det går åt rätt håll för mig i alla fall. Håller tummarna för att gumman mår bättre i morgon också för det är verkligen så hemskt att se sina små må dåligt. Man känner sig otroligt hjälplös och man tycker så otroligt synd om dem. Är riktigt glad att vi har haft familj här i helgen som kunnat hjälpa till med allt från att laga mat, leka och låtit mamman och pappan få sova lite efter jobbiga nätter. ♥ Det är guld värt och vi är otroligt tacksam!
 
Veckans planer är inte så många utan vi jobbar på att kurera oss samt ladda lite mentalt inför att börja jobba lite smått. Har faktiskt lite ångest över det även om jag har världens bästa arbetsplats och arbetskamrater att komma tillbaka till. Jag hör helt enkelt bara till den här skaran som ÄLSKAR att vara hemma. Eller jag har i alla fall blivit så. Trodde aldrig att jag skulle känna så innan jag fick barn men det gör jag. Hade nog mer föreställt mig att jag var den här personen som skulle börja klättra på väggarna av att vara hemma men det har nästan gått tre år nu och jag njuter fortfarande.
 
1 EVELINA:

skriven

Nej vad jobbigt :/ Tur att ni haft hjälp av familjen i helgen åtminstone och hoppas verkligen att ni alla kryar på er riktigt ordentligt nu snart! Skönt att du själv börjar må lite bättre, håller tummarna för att Juni snart är helt frisk också!

Svar: <3
therez.se

2 Emma:

skriven

Förstår dig! Har redan ångest inför att börja jobba igen fast det är ett halvår kvar tills dess. Och ännu mer över att inte få vara med min son hela dagarna 😔 Men jag hoppas det går över när det väl är dags! Hoppas ni får må bättre snart 😊

Svar: <3
therez.se

3 Anonym:

skriven

Åh jag också. Var hemma 1år och tre månad först (inkl gravpenning) sen jobbade jag ca 80% i nästan 4månader och sen ledig igen. 1år och en månad har nu gått nu och har 3,5månad kvar innan det är dags att bidra till alla lån oh skit. Sån ångest. Byter dessutom arbetsplats så är lite extra nervös.

Svar: <3
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »