Powered by Jasper Roberts - Blog

Epson Skrivare XP-645

Alltså kolla! Jag har via Buzzador fått möjlighet att testa EPSON XP-645! Så sjukt roligt och alltså vilken lycka att kunna skriva ut sina bilder direkt och sätta in i fotoalbum! Jag försöker ju göra album eftersom jag tycker det är så mycket roligare att bläddra i ett album med riktiga kort än att scrolla på en dator. Nu kan jag skriva ut dem själv! Och inte nog med det! Jag kan ju göra födelsedagskort och massa annat roligt också! Eller helt enkelt använda den som en "vanlig" skrivare. Den har nämligen olika pappersfack och färgpatroner som är till för just det.
 
Som ni ser här ovan har jag redan skrivit ut massor med bilder från Victor´s namngivning och vår vigsel och de blev så himla fina! Alltså jag är så himla lycklig!
 
Att använda den - Först bråkade jag och skrivaren lite då jag inte riktigt fick till det men så tryckte jag lite i menyfältet och hittade att man skall skriva in vilket typ av papper man använder och då blev bilderna tipp topp! Testade även att ladda ner den tillhörande appen EPSON iPrint till min iPhone och OMG vad enkelt det var att skriva ut där! Sjukt bra också att denna skrivaren har separata färgpatroner vilket innebär att om en fäg tar slut så kan man enkelt bara köpa just den färgen och fylla på istället för att ruinera sig på att måsta byta allt. Från mig får skrivaren full pott och jag kommer verkligen använda den i massor! Köpte ett fotoalbum igår som jag troligen kommer fylla rätt snabbt!
 
 
1 Linda:

skriven

Men åh! Avis jag blir den verkar ju grym!

Svar: Ja den är verkligen galet bra! Är så glad att jag fick möjlighet att testa den! :)
therez.se

2 Jessica Atterström:

skriven

Åh, detta inlägg var som gjort för mig. Funderar på att skaffa mig en fotoskrivare. Vad använder du för papper? Har den en särskild färgpatron för svart, just för foto? Har sett det på andra skrivare. Åh, vad jag blev sugen på att beställa en. Har fullt i kort att skriva ut på barnen.

3 Anna:

skriven

Jag köpte en sådan efter ditt tips här, jag undrar också vilket papper du använder till foton?

Svar: Vad roligt! Hoppas du är lika nöjd som jag är! Jag använder EPSON premium glossy photo paper 10*15. :)
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »