Powered by Jasper Roberts - Blog

"Som en magisk kraft"

Tack för alla kommentarer och tips i mitt förra inlägg gällande bilbarnbstol! Vi har inte riktigt bestämt oss ännu men det känns så bra att få rekommendationer av de som har stolarna redan och det kommer absolut att bli någon av dem! Idag har vi pysslat vidare här hemma och mannen har varit så duktig och fått upp dörrfodren till sovrummen. Själv har jag målat alla skavanker som blivit när man flyttat möbler och lister här hemma så nu känns det tipp topp. Hoppas på att vi hinner såga till alla aluminiumlister och skruva fast dem i golven också innan helgens slut. Det är så skönt med varje steg som blir klart. Förrutom det har jag även tvättat min brudklänning och jag bara log. Kände verkligen pirret och lyckan som genomsyrade vår vigsel bara av att ha den i mina händer. Nästan lite som en magisk kraft. ♥ Tänk att det gått en månad snart!
 
För övrigt längtar jag till helgen nu. Har haft ganska mycket ångest idag till och från och vet inte varför. Blir så ledsen när det blir sådär. Det känns liksom som ett bakslag även om de är otroligt milda. Kanske är man helt enkelt bara lite extra på tå för att man varit så nere förut och är rädd att hamna där igen. Det blir nästan lite som en ond cirkel. Jag är dock glad att jag kommit till insikt att det faktiskt går över och att man kan mildra dem med olika medel. ♥ Är det något ni vill att jag skriver om förresten? Nej nu ska jag hoppa in i duschen, eller man kanske skall ta sig ett bad och lyssna på ljudbok!
 
1 Bella:

skriven

Jag tycker att det är "intressant" att läsa om din ångest. Känner igen mig i att det går lite upp och ner och att man är mer skör än innan även om det är på väg åt rätt håll. Stor kram till dig!<3

2 Cdot :

skriven

Jag har också ångest ganska ofta, över det ena och det andra. Speciellt sedan man blev mamma och har tusen saker att stå i jämt. Det har dock hjälpt mig att läsa om alla andras erfarenhet, och det känns bättre när man vet att det finns så många andra som mår likadant. Sen har man ju märkt att det går ju över, så jag kan tackla det lite bättre.
Vill med detta säga att det är starkt av dig att berätta om hur du mår och att det iallafall får mig att känna mig mindre "konstig" och ensam! KRAM

Kommentera här:

Annonsera här »