Powered by Jasper Roberts - Blog

Vårigt i vardagsrummet

Hej fina ni! Måndag och ny vecka idag! Igår hade vi en riktig mysig hemmafixardag. Älsklingen har satt upp handdukstorken i badrummet och jag tvättade massor med tvätt och målade två varv till i skåp nummer 2. Städade lite också och tog fram tulpaner. (Brukar köpa och lägga in i kylskåpet och ta fram dem efter någon dag, de håller bra där om de inte dragit vatten i butik dvs). Den här gången var det Juni som har valt färg på tulpanerna. Jag ville ha vita men hon tyckte de rosa var mycket finare så dem fick de bli. Känns vårigt och fint i vardagsrummet.
 
Dagens planer är ett besök på sjukhuset och sedan bara ta det lungt hemma. Jag ska se över hur jag vill jobba också. Ska mjukstarta lite med några timmar varannan vecka snart så jag ska se över tider och transportmedel till och från jobbet. Jisses, det var ju tre år sedan nu. Det känns verkligen inte som tre år, snarare ett. Tiden bara flyger fram. Får lite ångest över det faktiskt, skulle kunna vara hemma med barnen så mycket längre men nu saknar de mig på jobbet och det känns ju faktiskt lite bra att jag är saknad, hi hi. Hur kände ni inför att börja jobba efter föräldraledigheten?
 
1 Rebecca Adnell:

skriven

Vilket mysigt vardagsrum, älskar inredningen :)

2 Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom:

skriven

Så fint

3 JUNITJEJ:

skriven

Vilket fint vardagsrum!

4 ANNAWII:

skriven

Jättefint! och jag förstår dig, du kan ju tänka dig ångesten jag har inför att börja jobba :/

5 Mia:

skriven

Åh, jag såg det som ett andningshål att börja jobba igen 😬. Min yngsta sov som en riktig kratta (gör det fortfarande!) så det var mest en dimma.
Jag förstår dock ångesten! Var sak har sin tid får man tänka, det blir massor av fina stunder framöver oxå. Kram!

Svar: Ja man får försöka tänka så helt enkelt! <3
therez.se

6 Mirre - Sweetwords:

skriven

Jättefint vart är kistan köpt?

Svar: Den är från märket Kids Concept och finns lite var stans. Ellos, Babyland m.fl :)
therez.se

7 Eira:

skriven

Men så fint!!

Kommentera här:

Annonsera här »