Powered by Jasper Roberts - Blog

Att skaffa en ny kamera

Tisdagmorgon, yes! Känns faktiskt mycket bättre redan i kropp och knopp. Min mamma är här för att hjälpa oss och det känns fantastiskt bra! Igår målade jag en stund på garaget men sedan kom såklart regnet! Nu lyser solen och det är klarblå himmel så jag skall snart bege mig ut igen för att fortsätta målandet! Känns så bra att kunna jobba på ordentligt nu!
 
Igår inskaffades en ny kamera och jag är så himla glad! Jag har bara hunnit testa att fota lite igår kväll men ska testa den lite mer ingående sedan när tid finns. Längtar redan då jag fick ett sådant bra intryck när jag testade den igår! Det blev i alla fall en Canon EOS 6D som jag skrev om i helgen och den vill jag lova skall vårdas ömt. Kanske borde köpa en kameraväska som man alltid har den i. Hmm, tål att tänkas på. Nej, nu ska jag svida om och gå ut och måla! Önskar er alla en fin dag!
 
Btw, hur söt är inte Juni här uppe! Hon ville vara fjäril en dag får några veckor sedan och då passade jag på att fota lite bilder till hennes kalasinbjudningar.

Kommentera här:

Annonsera här »