Powered by Jasper Roberts - Blog

Badbusar | mina små hjärtan

Här kommer två bilder på mina små älsklingar efter gårkvällens bad. Båda har söta badcapes från Libero som jag beställt via Libero-klubben. De senaste dagarna har Juni inte sovit något under dagen och det har faktiskt gått bra! Tycker att hon vaknar så himla tidigt varje morgon så vi testar att ta bort dagsvilan och hoppas på det bästa. Hon har haft otroligt bra humör dessa dagar trots detta så kanske är hon helt enkelt redo för det. Buhu, min lilla tjej är inte så liten längre. ♥ Idag sov hon till nästan 07.00 vilket är ett otroligt lyft mot 05.00, he he. Jag tror helt enkelt vi fortsätter såhär.
 
Igår var jag och Juni och shoppade och vad vi handlade skall jag visa er lite senare. Resten av dagen blev det massa bus och lek och efter maten ett bad. När mina små hjärtan sedan somnat för kvällen satte jag mig och gjorde om mina naglar. Denna gång blev det bubbelgumsrosa efter lite hjälp via Instagram live. Jag har gjort dem superkorta denna gång eftersom jag börjar jobba på "riktigt" på måndag! Gaaah! Känns så himla konstigt att jag kommer vara hemmifrån så mycket men jag hoppas det kommer gå bra ändå.
 
Idag är Juni på förskolan i några timmar och resten av veckan har vi tagit ledigt då vi planerat att åka till mormor och bo där några dagar så älsklingen kan jobba på med garaget i egen takt. Då hoppas vi hinna hälsa på lite familj och busa lite med kusinerna!
1 Sanna Andersson:

skriven

vad jobbar du med för något ?

Svar: Jag är Leg.Tandhygienist. :)
therez.se

Kommentera här:

Annonsera här »