Powered by Jasper Roberts - Blog

En gammal och en ny

Lite nytt och gammalt till hemmet har inskaffats i veckan. Krukan är en gammal Höganäskruka som jag fyndade second hand och spraymålade med matt svart. Blev så himla bra tycker jag och roligt att kunna återanvända något också och inte bara köpa nytt hela tiden. Växten har jag länge velat ha och blev så glad när jag hittade den på Ekmans Handelsträdgård här i Umeå. Nu gäller det bara att jag håller den vid liv. Denna kräver ju lite mer kärlek än kaktusar och succulenter, ha ha! Just nu står den på köksön men jag funderar om den inte gör sig bättre på vårt sideboard ändå. Får testa mig fram helt enkelt!
 
Härligt med fredag btw! Solen lyser och det är fint väder. Jag är dock såå trött efter en natt med vakna barn men ändå på gott humör. Dagens planer är storhandling och i morgon tror jag att vi skall gå på Nolia med barnen. Har hört att det skall vara ovanligt mycket roligt för just barn i år och det vill man ju inte missa. Hoppas de säljer Belgiska våfflor för då vill jag ha en sådan, hi hi.
 
Avslutar inlägget med att göra en pluslista då jag tycker det är en god idé inför helgen. Om ni också gör pluslistor så länka gärna er så jag kan gå in och läsa vad just du är glad över.
 
  • Victor och Juni är så himla kärleksfulla att mitt hjärta svämmar över. Både igår och idag har Juni sagt flera gånger att hon tycker om mig/älskar mig och gett mig kramar. Victor skall pussas mest hela tiden, mina små älsklingar ♥
  • Jag har börjat göra naglar igen och det är otroligt roligt och utmanande
  • I oktober åker jag och en vän till Sthlm för att se Lady Gaga och nu har vi bokat hotell. Vi lyxade till det lite mer än vanligt och jag ser verkligen fram emot den resan
  • Är i ett litet fjantigt lyckorus då jag köpt en väska som jag länge velat ha
 
1 Emma:

skriven

Åh vilken fin Corokia (om jag inte ser helt fel 🙈), har haft flera stycken men alltid lyckats ha död på dem. Hoppas du lyckas bättre 😊

2 camilla:

skriven

Har du alltid så "cleant" på i köket?

Svar: Oh no! Men jag försöker i alla fall. Hi hi. Älskar när det är rent och städat men ibland hinner man inte med när man har två busar hemma. ;)
therez.se

3 Åsa:

skriven

Det här med naglar... Jag har provat gelé vid ett par tillfällen men de lossnade bara. Är det så att det inte passar alla eller beror det på hur arbetet utförs?

Svar: På vilket sätt lossnar de? Försvinner hela gelénageln eller bara tippen? Har du gått till någon som är utbildad och diplomerad? Ibland kan det vara hormonellt eller om man äter vissa mediciner som gör att det inte sitter lika bra, ibland kan det vara underarbetet som inte är tillräckligt bra och sedan kan det vara så att just det märket kanske inte passar dig. Det är med andra ord ganska många faktorer som spelar in. :) Det är toppenbra att berätta att tidigare naglar inte suttit bra när man besöker en nagelterapeut för det finns lite specialare man kan ta till då. ;)
therez.se

4 Blomma:

skriven

Å, kan du inte visa väskan? Förstår precis hur du menar med lyckorus, det är en sån natural high att köpa väskor.

Kommentera här:

Annonsera här »