Powered by Jasper Roberts - Blog

Jakten på den perfekta vita nyansen

Idag är dagen! Mycket planer och en riktigt mör mamma efter två dagars målning som nu även skall bli en tredje. Efter lunch skall älsklingen åka och hämta skyliften och den nya färgen till huset. Vi har bestämt oss för att ta S0500-N istället för S0502-Y som vi målat första strykningen med. Den är bruten i gult och vi valde den först då säljaren sa att dörrar och fönsterlister oftast är S0502-Y och vi var rädd att det skulle se konstigt ut om vi inte tog samma men nu när vi ser huset i den nyansen så trivs vi inte alls. Den nya vi skall hämta idag är bruten i lite grått och det tror jag kommer bli tipp topp! Ska bli så spännande att se när huset förvandlas igen. Från grundmålningen till vit i bryten gul och slutligen vit i bruten grå. Det känns som det kommer bli som vi först hade tänkt oss i huvudet!
 
Fick lite panik just då jag insåg att det nu är bara 1 månad kvar till jag börjar jobba helt igen och älsklingen ska ta över och vara föräldraledig ett tag. Är jag konstig att jag inte längtar sådär supermycket att börja jobba efter 3år hemma? Ha ha, nej jag är helt enkelt ett person som älskar att vara hemma. Speciellt nu när man har ett fint hus och bor på en sådan underbar plats med mannen i mitt liv och våra två skatter. ♥
 
1 Josse:

skriven

Det kommer säkert bli riktigt snyggt!

2 Hanna Karlsson:

skriven

Jag tycker inte att det är konstigt att du inte längtar efter att börja jobba igen. Skönast att vara hemma tycker jag. :-)

Kommentera här:

Annonsera här »